miercuri, 20 februarie 2013

Klaus Werner. Powered by Căcărău

N-am fost admiratorul politicianului Johannis. Am admirat doar activitatea primarului cu același nume. N-am fost fanul aroganței primarului Johannis. Am fost fanul viziunii de city manager al lui Klaus Werner. Nu mi-a plăcut stilul primarului Sibiului. Mi-au plăcut rezultatele lui. Nu l-am votat pe Klaus Werner Johannis pentru că este sas. Nu-l votam nici dacă era român sadea, ungur sau afro-american. L-am votat pentru cum a vrut să arate și cum arată acum Piața Mare și Piața Mică pline de turiști. Străini. Nu știu dacă l-aș mai vota știind că a doua zi, vin E-onGaziștii și sparg strada proaspăt asfaltată.Klaus Werner a făcut azi o mișcare. Bună sau rea. Nimeni nu știe acum. Ne aberăm, facem calcule, supoziții, scenarii. La ce i-a trebuit sasului să se mânjească cu căcatul dâmbovițean? Ce dracu i-a putut oferi clasa politică română, plină de penali și analfabeți, ca să plonjeze în ea, ca un tirist nefutut în curvele de la Veștem?
Johannis își joacă viitorul. Ca mine sunt mulți, oricât ar vrea curvele politice să-și arate ăia 70% obținuți de la bobor. Suntem mulți cei care ne dorim manageri, nu curve politice, nu mânjiți, nu leșinați după putere.
Johannis poate se vrea guvernatorul regiunii. Care regiune? În condițiile în care baronii locali tremură la gândul că județul lor de tot căcatul nu o să fie miezul regiunii, mi-e greu să cred că referendumul viitoarei Constituții o să fie validat prin prezență.
Johannis poate se vrea Prim Ministru. No shit! USL înseamnă haita PSD. Aia lihnită de foame(PNL nu contează și nici nu o să conteze atât timp cât este condus de Căcărau), haită care n-a mai prins contracte cu statul de 8 ani. Cine crede că PSDiștii își rup de la gură ca să lase la alții, sunt proști grămadă!
Johannis poate visează la Cotroceni. Poate. Realizabil dacă România ar însemna Sibiu și Transilvania. Cine-și închipuie că gorjeanul(care dezgroapă morți să-i bage țărușul în inimă pe motiv de strigoi) sau că vrânceanul sărac lipit pământului(care din sărăcia lui bea la birt pe datorie și face pomeni fastuoase la biserică), o să voteze un NE-român NE-ortodox, e dus cu pluta! România nu este Sibiu, nu este Ardeal.
În Sibiu, în Ardeal, un sas sau un ungur pot obține votul românului. De bine, de rău, au crescut împreună, s-au bătut, s-au îmbătat, au mai mers la futut împreună. Pișta, Horsti și cu Nelu, au mâncat aceași pită cu untură și cu măr. Pișta l-o mai bătut pe Nelu, Nelu i-o tras-o lui Moriko iar Pișta și Nelu au fost împreună în Germania la neamurile lui Horsti care până la urmă a luat-o de nevastă pe Moriko. La o adică, Pișta, Nelu și cu Horsti sunt șogori și tot la o adică s-ar vota unul cu altul. Nu la fel stau lucrurile în Regat. Sau în Moldova. Acolo, Pișta e un bosgor care vrea Ardealul, Moriko o curvă, Horsti nu-i ortodox iar Nelu e un ardelean încet la minte, prost că se lasă condus de ei.
Vă place sau nu dar asta este situația. Încercați să-l propuneți pe Arafat președinte. Poate în Ardeal să obțină majoritatea voturilor. Și pe FB unde toată lumea dă like la orice. În rest.....Allah cu mila!
Să revenim la Johannis. Era un sas mândru. Sas care nu pleca capul. Sas care nu accepta să-l plătescă pe alde Căcărău, dacă nu presta o muncă, fie ea cât de mică.  Și totuși....
Mă-ntreb și io: dacă nu-i sas?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă