miercuri, 16 ianuarie 2013

Io de Revelion

Sătul după 12ani de Revelion în Sibiu, am decis că vreau să plec de Anul Nou în altă parte. Inițial am vrut Viena dar gândul că după 12 noaptea mergem la nani nu la perinițe, ne-a făcut să renunțăm la idee. Așa că ne-am reorientat și ne-am dus la vecinii noștri castravețari, în sătucul meu de suflet Arbanassi(legat direct de istorie de Sibiu, mai exact de Mărginime).
Primul lucru constatat e ca bulgarii au învățat engleza și astfel ne-am scutit de-o febră musculară la mâini. Al doilea lucru constatat e că s-au dezvoltat și mai mult în turism, ba chiar putem spune că au devenit mai rafinați. De la sosirea în hotel ne-au preluat, ne-au scărpinat pe cap, ne-au lins pe frunte, ne-au satisfăcut orice capriciu.
Îi bănuiesc că au avut ceva personal cu mine, dovadă stă faptul că am plecat cu 4 kile în plus de acolo, dar până la urmă a fost bine, exceptând faptul că m-au pus să fumez afară pe motiv de-o lege idioată dată de bicicliștii bulgari fără piste. Totuși, până la urmă a fost un lucru bun, că n-am apucat să mă îmbăt din cauza frigului de afară.
De Revelion am avut parte de un enterteiment de zile mari. De la un moșulică care urla în microfon "Fraaații noștriiiii Rumâniiii" până la "Rumâniiiii la dans"! Și-am dansat pe niște sârbe bulgaro-sârbo-oltenești deși urlam din toți piepții "Bă, io s din Sibiuuuu, Transylveniaaaa! La țigară m-am împrietenit cu un bulgar din Burgas, negustor de arme, pe care încercam să-l conving să-mi vândă un tanc care să nu poată fi ridicat de puleții de la Piețe SB. N-am reușit, dar ne-a dat omu niște spectacole de artificii ce veac n-am mai văzut. Betoooon!

Am mai dansat și pe chalga-urile lor și pe AC/DC și pe melodia familiei "BuiBuiBui" făcând spectacol și obligând chelnerii să-și ceară scuze de la conaționalii lor pe motiv că "Iar s-au îmbătat rumânii"!
Exceptând faptul că bulgarii au niște puradei care-s prost educați și ieșeam la 12 noapte să urlăm "Ruheeeee" pe scările hotelului, revelionul ăsta a fost reușit.
Dovada!

Și-am început anul cu noroc. N-am câștigat milioane la Loto-ul bulgăresc da' am câștigat o măturăăăăăă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă