vineri, 14 decembrie 2012

Scrisoare către un fost prieten

Bă prietene,
N-am curaj să-ți spun în față așa că mai bine scriu pe blog. Dacă nu-l citești, stai liniștit, că o să vină alții să-ți spună.
Acum opt ani, am dat o căruță de bani doar ca să fim prieteni. M-am mândrit cu tine, te-am adus la mine în casă, ba o perioadă ai avut chiar și camera ta, te-am spălat, te-am îngrijit, te-am parfumat, te-am încălțat, ba chiar ai avut și medic de familie. Te-am dus în vacanțe cu mine și-am avut grijă să mănînci doar delicatese. Când a apărut în viața noastră Mister P, amantul lui nevastă-mea, am stat împreună și ne-am consolat unul pe altul. Deși până la urmă trebuie să recunoaștem că Mister P e băiat de băiat!
Recunosc, m-ai ajutat mult și-ți rămân îndatorat dar în perioadă de criză, în loc să înțelegi că ne descurcam mai greu, ai început să faci figuri și să bagi în tine ca nesătulul. Bă, hai că aș trece și peste asta dar în ultima perioadă ai devenit mojic și nu de puține ori m-ai făcut de tot căcatul la lume.
Am înghițit cu greu nesimțirile tale așa că mi-a fost destul de ușor să-mi caut alt prieten. Și-am găsit. Exact ce-mi doream. Pe cineva care să nu mă înșele, care să nu umble după banii mei, să nu bage în ea ca sparta. Da bă, e o EA. Noua mea cucerire. Mignonă, fără pretenții, nemâncătoare de bani, fără să iasă în evidență, ușor de ascuns ca să n-o vadă nevasta, timidă dar zvâcnește toată de plăcere când mă bag în ea. Amanta perfectă! Da, știu, a hăndrălit-o altul înainte, dar nu mă interesează ce-a fost. Acum e a mea!Așa că dragul meu Maybach, drumurile noastre se opresc aici.
BEÖJI e noua mea dragoste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă