joi, 4 octombrie 2012

Apă

Anunţată şi de presă, ieri în zona în care locuiesc era întreruptă alimentarea cu apă între orele 08-20. Întrucât intervenţia celor de la Apă Canal era în apropierea mea am constatat:
- ora 08, apa curgea la robinet bine merci, iar la locul intervenţiei erau doar maidanezii
- ora 11, muncitorii erau la locul intervenţiei. Serveau masa iar Dorel1 îi băga ceva prin gură lui Dorel2. Apa curgea la robinet bine merci.
- ora 12, Dorel1,2,3,,,n strigă, se agită, se înjură. Se opreşte apa la robinet.
- ora 16, hidranţii de pe stradă pornesc. Strada devine un mic lac. Niciun Dorel nu e de faţă, toţi se agită şi se înjură la locul intervenţiei. La robinet nu curge apa.
- ora 17, hidranţii se opresc. Şi Dorel. Apa tot nu curge la robinet.
- ora 20.30, trag nădejdea că o să pornească apa la robinet. Am mâncat peşte şi-mi put mâinile. Resemnat mă spăl cu apă plată.
- ora 21.30, la robinet nu curge apă. Dorel se înjură cu alt Dorel. Au şi reflectoare, au şi mini escavatoare, au şi nişte pompe care fac zgomot. Mâinile îmi put în continuare a peşte. Mă dau cu spirt.
- ora 22.30, apa tot nu curge la robinet, mă mai dau cu spirt şi merg la nani în zgomotul pompelor şi a înjurăturilor lui Dorel
Dimineaţa asta ora 07. Dorel trage din ţigară şi ceva dintr-o groapă. La robinet curge apă. Trebuie să văd cât costă metrul cub.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă