luni, 20 august 2012

ArtFest la 1400 de metri


Te-ai săturat de agitația orașului, de căldura sufocantă a străzii? Ai vrea să mergi la un concert relaxant sau să vezi o piesă de teatru? Acum ai o soluție. ArtFest. 
În Păltiniș, la 1400 de metri, timp de două săptămâni(26 august-9septembrie) o să fie un festival care te provoacă să schimbi urbanul, cotidianul și aglomerația cu piese de teatru, concerte folk, jazz sau cafe concert, cu ateliere de filosofie și literatură într-un cadru natural „la înălțime”.
ArtFest se adresează acelora care vor să trăiască 14 zile de cultură și artă la 1400 m altitudine și este deopotrivă dedicat consumatorului și creatorului de cultură. Cele 5 secțiuni propuse în cadrul festivalului cuprind piese de teatru, concerte cu muzică, expoziții de artă vizuală, design vestimentar, vernisaje, ateliere și seminarii de filosofie și literatură.
În același timp 5 artiști profesioniști vor pune în operă lucrări de pictură, grafică și sculptură, transformând locația într-un atelier viu în care invitații pot participa activ, ca modele sau parteneri ai artiștilor.
Printre invitații speciali ai Festivalului se numără Ducu Bertzi, Mircea Vintilă sau Emeric Imre.
Biletele sunt puse în vânzare pe pagina www.artfest-paltinis.ro si www.eventim.ro .
Gazda și organizatorul evenimentului: Green Plaza-Pensiunea Rafael

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă