miercuri, 11 iulie 2012

ALL IN!


     Cine a jucat vreodata poker stie despre ce e vorba. Risti totul pe mana pe care o consideri castigatoare, sau consideri ca miza e atat de mare, incat adversarul se retrage.       Cam asta a facut USL-ul.
     A primit carti mari odata cu alegerile locale si a mizat totul pe o carte. Mare prostie. Mult prea mare.
     La poker, cand ai cele mai multe chips-uri la o masa, joci prudent, mizezi numai cand stii ca n-ai cum sa pierzi. Sub nicio forma nu-i dai posibilitatea adversarului sa recupereze rapid, sa echilibreze balanta! Adversarul slabit, sleit de resurse accepta un all-in si cu o pereche de doiari, stiind ca e singura sansa sa recupereze. La un joc de uzura, tot timpul castiga cel cu mai multe chips-uri.Tot timpul! Modul in care joci cand esti in avantaj te face de fapt mare jucator de poker. De aceea la mesele finale ajung mereu aceiasi oameni...
     Acum la masa finala sta Traian Basescu, fata in fata cu Ponta, Crin, (Voicu, Voiculescu, Hrebenciuc, Iliescu (si Ion si Mitica)... Ce uita toata echipa asta de soc e ca Basescu a mai stat la masa cu Petre Roman, apoi cu Oprescu, Nastase, Geoana. Si a castigat de fiecare data, cu cele mai proaste carti in mana.
     Am senzatia ca Basescu si-a dat seama ca la jocul de uzura la care va fi supus nu ar avea cum sa castige. Si atunci si-a zgandarit adversarul in asemenea hal incat l-a momit sa mizeze totul pe o singura carte.
      Si am asa un feeling ca Basescu nu are in mana doar o pereche de doiari...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă