miercuri, 13 iunie 2012

Scenariu, mai mult sau mai puțin SF

După reacția lui Băse de aseară, am impresia că marineru' și-o caută. Îmi lasă impresia că-și dorește să fie suspendat și forțează nota. Iar dacă e așa, ce urmărește? Care ar fi scenariul?
Încerc să-l conturez puțin. Foarte posibil să fie doar un SF, născut din imaginația mea bolnavă de băsescian împuțit(asta ca să împac și varza și pe ăia care stau capră).
Să începem:

P*leții încep prin modificarea legii privind contestarea la Curtea Constituțională a hotărârilor Parlamentului. Să presupunem că trece și se ajunge la faza în care marineru' o sa fie acuzat că a încălcat Constituția atunci când a afirmat că "iarna nu-i ca vara". Se votează suspendarea și se cheamă lumea la referendum. Mai exact, referendumul nu se mai ține fiindcă Băse este conștient că nu are șanse și demisionează. Toate lucrurile acestea se pot întâmpla cel mai devreme în iulie(greu de crezut) sau în toamnă(cel mai plauzibil). Conform Constituției în termen de 3 luni trebuiesc organizate alegeri. Lucru care pe p*leți îi încurcă. Alegeri separate Parlament-Președinte nu le surâde(vor tot, deodată, nu vor să riște să piardă), alegeri comune ar însemna să împingă alegerile parlamentarele spre decembrie-ianuarie, care iar nu le surâde(sunt nevoiți să aprobe bugetul și-o să vedem realitatea nu blablaurile iar guvernarea se erodează - ultimul lucru care și-l doresc sunt cîteva manifestații contra lor).
În timp ce p*leții încep să vadă mai realist lucrurile și să realizeze că au o problemă, Președinte o să fie Vasile Blaga. Să adăugăm și că p*leții au rămas fără obiectul muncii. Pe cine să mai acuzi, pe cine sa mai înjuri dacă PDL-ul e terminat și pe mariner l-ai dat jos. Pe margine Sorin Oprescu e trimis la încălzire de Ilici, în timp ce Pogonici intră în fibrilații iar caprele lui încep să realizeze că lucerna uslașă e doar un premix plin de E-uri.
În tot acest timp, ultimile(și cele mai curate) vagoane din cea mai rămas din PDL se cuplează la locomotiva Băsescu care o să înceapă să facă cu adevărat Opoziție. Este cel mai negru coșmar al p*leților. Băsescu în opozitie, activ, fără să fie în Parlament, este chiar ultimul lucru pe care și-l doresc. Băsescu o să aplice câteva blitzkrieg-uri lăsând în față personaje ca MRU sau Monica Macovei(s-ar putea să mai existe câteva nume surpriză) și-o să o facă cu toată ura acumulată în toți acești ani. Și-o să o facă extrem de liniștit și fără griji, având în vedere(se știe de ceva timp) că are un loc călduț asigurat la sediul NATO.
O să spuneți că Băse e terminat, blablabla...ăstea-s Felixiene de kkt a fanilor lui Mircea Badea. O să săriți că Băse a declarat că se retrage din politică, dar vă readuc aminte că se retragea la EXPIRAREA mandatului.
Tot ce-am scris este un scenariu. Izvorât din imaginația mea bolnavă de împuțit. De băsescian împuțit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă