vineri, 15 iunie 2012

Române, chiar ești prost!

Plătești ca prostul abonamentul tv, unei instituții care nu are alt scop decât umplerea buzunarelor angajaților. O instituție super politizată, super dimensionată, super datoare.
TVR-ul a negociat pe șest un contract. Cât de profitabil sau nu era pentru TVR, asta nu mai contează în acest moment. L-au semnat, e bun semnat.
Dacă azi cineva crede că tot scandalul cu Dolce a apărut în urma nemulțumirilor populației se înșeală. Lucrul ăsta era arhicunoscut de mai bine de-o jumătate de an, așa că ciocu mic!
Nu întâmplător a fost numit un pupătordecururi pe post de președinte la TVR. Nu întâmplător un ziar felixian a pornit imediat ancheta(mă lași Tolo!?). Nu întâmplător azi TVR-ul a reziliat contractul(btw, de vis motivarea: au intarziat la o rată cu 17 zile! în condițiile în care TVR-ul solicita eșalonări, re și re-re eșalonări pentru datoriile care le are de ordinul sutelor de milioane de euro!). Crezi că TVR-ul găsește ACUM publicitate pentru meciurile astea ca să-și acopere cât de cât costurile? Să vezi ce m*ie primește din partea agențiilor!
Bă, da' poporu' e mulțumit! Vede meciurile! Punct marcat de p*leți!
Române, te întreb acum cât o să te coste meciul de azi(printre altele blestemele lui Dolce au ținut. meci întrerupt, trecut după aia pe TVR2, să facă loc superproducției de serila chinezo-coreean sau ce mama naibii e!)? Să vezi cum o să plătească TVR-ul despăgubiri de-o să se cocoșeze. Reformulez: ce-o să plătești!
Sferturile, semifinalele și finala erau oricum transmise atât de TVR cât și de Dolce. Faza a treia din grupe are meciurile la aceeași oră, deci oricum te uitai tot la un meci. Așa că meciul de azi merită costul?
Pentru p*leții care-și freacă mâinile de bucurie că ți-au dat motiv să-i votezi în toamna, DA!
Pentru tine? Vezi tu după aia! Până atunci bucură-te de Campionatul European, numai pe TVR!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă