sâmbătă, 12 mai 2012

Manipulare. Sau nu?

Ediția a doua a emisiunii "RomâniiAuTalent" s-a încheiat. Învingătorul a fost cel mai bun. Cel mai bun, în sensul că a avut o prestație mai bună în finală față de restul concurenților. Dansatorul a fost bun dar nu cât să poată câștiga iar băiatul cu cubul a pornit din start, nedrept, cu handicapul tocilarului.
Mă așteptam ca bătălia să fie între Gog și Krem, Gog câștigând prin talentul lui mai deosebit decât prăfuitul talent muzical. Chestiile făcute de el, deși nu sunt originale(să fim corecți și să spunem că numere identice făcute anul acesta la "BritainsGotTalent" n-au trecut de postselecții sau semifinale) au plăcut telespectatorilor. Krem, deși a pornit bine, a dezamăgit în finală, lumea cred că aștepta mai mult de la el, dovadă că nu a mai apucat podiumul. Până la momentul lui Krem de aseară, îmi doream ca acesta să fie câștigătorul(știu, nici el nu-i original, sunt alții mai buni, dar asta îmi era alegerea). După evoluția lui și cea a lui Gog(fie vorba, aia cu opritul inimii a fost o lăbăreală) mi-am zis că mentalistul merită mai mult să câștige.
Însă.....nu pot trece cu vederea că în online s-a purtat o campanie furibundă pentru Cristi Gog, ca acesta să câștige. Trist e faptul că pe Twitter onlinerii se felicită pentru succesul campaniei. S-a mai bifat un succes, bravo Gog, să vedem ce spun acum agențiile.

p.s.: ceterașul și jazzista cu naiul au fost după mine, cele mai plăcute surprize ale acestei ediții.
p.s.2: La "BritainsGotTalent", Johnatan(reîncarnarea lui Pavarotti) și Charlotte l-au "făcut" pe Simon Cowell. Vedeți AICI (până nu o să șteargă clipul) sau AICI evoluția celor doi din semifinală

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă