vineri, 2 martie 2012

Maybachu' la spa


Maybachu' din dotare e ca și stăpânu' lui: finuț. Și ca orice finuț care se respectă, l-am dus la un tratament spa, la domn Mache. Domn' Mache, mare Domn, i-a aplicat un tratament, ultimul răcnet în materie: NANO4-parbriz.
NANO4-parbriz este un produs special construit pentru parbrizul mașinilor.
Izolare, protecție si curățare ușoară pentru parbrizul mașinii – sunt cele trei caracteristici principale ale produsului NANO4 – parbriz.
Produsul, complet ecologic, transformă suprafața parbrizului într-una perfect nededă, la care particulele de praf sau apă nu pot să mai adere. În același timp, tratamentul conferă parbrizului rezistență la abraziune, fapt ce-l protejează de inerentele zgârieturi provocate de particulele dure de praf, acumulate la baza ștergătorului de parbriz.
Produsul conferă proprietați hidrofobe parbrizelor, sporind cu cca 70% vizibilitatea în condiții meteo nefavorabile (ploaie, furtună, lapoviță). Efectul hidrofob (de respingere a apei) se obține prin sigilarea porilor microscopici ai sticlei parbrizului. De la cca. 70-80 km/h, pe timp de ploaie, datorită efectului de lotus creat, picăturile de apa sunt înlăturate de pe parbriz, ducând la o creștere semnificativă a vizibilitatii. Practic, la o viteza de peste 80 km/h șoferul nu va mai avea nevoie să pună în funcțiune ștergatoarele de parbriz.
Tratarea parbrizului cu NANO4-parbriz are, in acelasi timp, ca rezultat, modificarea unghiului de reflexie a radiatiilor solare, avand ca efect o protectie marita impotriva radiatiilor UV. De asemenea tratamentul aplicat împiedică pe perioada iernii, formarea gheții pe parbriz, așa că nu vei mai fi nevoit să dai la racletă în diminețile geroase și-o să poți râde de mine că am dat 10.000 de euro pentru un garaj(bine, la valoarea Maybach-ului era și normal).
Pentru pachetul ăsta spa nu cheltui decât 50 de lei(la autoturisme) și într-o juma de ceas e gata, pentru că domn' Mache și băieții lui sunt ca spiridușii. Ăia buni, nu ăia răi! La o folosire normală a autoturismului(adică nu-l forjezi ca taximetriștii 24h/24), este îndeajuns un tratament NANO4-parbriz pe an. Așa că nu te zgârci, dă click pe linkul de mai jos și fă-ți o programare la spa-ul lui domn' Mache!

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. nenea băgă, prietenia-prietenie, înțeleg și io, da când mai tastezi și mătăluță ceva nou prin ogradă? că am obosit de când intru pe blogul tău numa' ca să dau click linkul către Călin...

    RăspundețiȘtergere
  3. trăiene, trăim vremuri grele, lipsite de inspirație.

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă