miercuri, 4 ianuarie 2012

Petiţii bovine

Dacă mâine iniţiez o petiţie cu "Spune NU mireselor în alb" şi-o pun pe FB, în maxim câteva zile o să adun o grămadă de semnături. Toată lumea o să se întreacă la semnat şi distribuit petiţia. Nimeni nu o să o citească!

Circulă pe FB o petiţie "Spune NU desfintării SMURD". Un bou/vacă a iniţiat petiţia motivând că prin proiectul(neaprobat) noii legi a sănătăţii, SMURD-ul ar fi desfiinţat. Boul/Vaca nu a citit proiectul, dar i s-a părut culeanu să facă valuri. În proiect nu se pomeneşte nimic despre desfiinţarea SMURD-ului, în schimb oferă posibilitatea apariţiei unor noi operatori de servicii gen SMURD, care pentru a funcţiona trebuie să îndeplinească nişte cerinţe stricte. Competivitatea este benefică, atât timp cât toată lumea lucrează după reguli stricte. Singura discuţie pe tema asta ar fi dacă mai mulţi operatori ar putea îngreuna sau nu, activitatea serviciului de urgenţă.
Cât timp în petiţie boul/vaca mă întreabă dacă eu consider că serviciile private sunt o soluţie mai viabilă decât cea a statului, să nu se supere bovina dacă-i spun marş!
Bovină, SMURD-ul are un renume care cu greu o să poată fi depăşit de vreun alt operator. Dacă totuşi o să se întâmple asta, te întreb bovină, cine are de câştigat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă