vineri, 30 decembrie 2011

Dare de seamă

Anul trecut pe vremea asta, mi-am propus să scriu mai mult pe blog. Kkt şi iubire. Blogul a trecut în coada priorităţilor, acolo unde îi şi este normal locul. Priorităţile mele sunt altele. Doamna, Fata, familia, casa, firma. Blogul nu-mi ţine de foame şi nu-mi ţine de cald. Îl folosesc doar ca să mă mai bag în seamă sau doar ca să-mi mai notez câteva întâmplări, pentru că anii trec, îmbătrânesc şi încep să uit tot mai mult. În 2012 blogul o să fie mai gol şi mult mai neinteresant. Îmi e îndeajuns să-l citesc doar eu.
Anul trecut pe vremea asta, mi-am propus să citesc cât mai multe bloguri. Kkt şi iubire. Blogurile s-au umplut de articole plătite, de seriale interminabile despre evenimente culeanu, despre cum, când şi ce trebuie să faci în online şi ce pizdos sună cuvântul "antreprenor". Sătul de bullshituri, am redus considerabil cititul blogurilor făcând o curăţenie în reader. În 2012 o să citesc bloguri doar dacă o să găsesc ceva interesant şi-mi propun să mă reîntorc la cărţi.
Am văzut o grămadă de filme în 2011 si mi-am stricat vederea de vultur. Nu mă mai pot uita de aproape la bunăciuni. Deși de la depărtare le ochesc.
Vederea mi-am stricat-o dar mi-am reparat auzul. A fost cam dureros dar a meritat. Acum aud și ce nu trebuie.
M-am bucurat anul acesta de un concediu mai lung şi mult mai liniştit. Am reuşit să mă rup de net şi de serviciu. Mi-am anulat opţiunea de date de pe telefon pe durata concediului şi m-am bucurat ca un copil de mare, soare, fructe de mare. M-am bucurat şi mai mult când mi-am văzut factura de mobil fără cost suplimentar de date în roaming. Concediul din 2012 vreau să fie la fel de lung, la fel de liniştit şi să mă simt la fel de bine.
După un 2010 slab şi plin de tăieri la capitolul cheltuieli, în 2011 am mai ridicat capul şi mi-am permis mici extravaganţe. Sper ca 2012 să fie și mai bun financiar.
M-am bucurat mai puţin de gurenii mei în 2011 şi mai trag speranţa că o să mă pot bucura în 2012. "Ai de plm ce vise ai şi tu" ar spune Bobu.
În 2011 am ales să ocolesc obstacolele iar pentru 2012 mi-am propus să trec cu Maybach-ul peste ele.
Sunt fericit că am trăit lucruri simple în 2011 şi m-am bucurat intens de ele. În 2012 vreau să mă bucur și mai mult de ele.
Un 2012 fericit!

4 comentarii:

  1. băi, hai la multi ani si ia-ma si pe mine in concediul tau la anul :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Teo, An Nou Fericit, ție, lui Aur și Fetei! ;) Îmi place cum vei trece cu Maybach-ul peste obstacole! Have mercy dacă-ți stau în cale! :)

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă