joi, 6 octombrie 2011

Sunt star, ce plm!


Că o amendă îţi ajunge acasă după 6 luni nu e în regulă. Statul trebuie să-şi încaseze banii în timpul cel mai scurt. Orice amânare este o lăbăreală inutilă, deloc profitabilă statului. Ai greşit, trebuie să plăteşti şi asta cât mai rapid.

Întrebarea mea este: dacă trebuia să-ţi cumperi rovigneta şi ai uitat, ai circulat fără rovignetă 6 luni de zile, iar după asta încep să-ţi sosească amenzile, tu chiar nu eşti vinovat?
L-am văzut pe Arşinel de dimineaţă la ştiri, plângându-se că a luat amenzi fiindcă nu a avut rovignetă. OK, nu era normal să-ţi vină acasă prima amendă după jumătate de an, dar nu mi se pare normal ca 6 luni de zile să circuli fără rovignetă, să ai scuza că ai uitat şi să dai vina pe stat că trebuia să te atenţioneze. E omeneşte să uiţi dar nu e corect să te faci că uiţi. Bună, rea, utilă, proastă, ne place sau nu, rovigneta este o obligatorie. Sunt destule indicatoare pe şosele care te atenţionează de obligativitatea ei. Ce urmează? Să spui că nu ai observat semnul STOP?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă