marți, 18 octombrie 2011

Claxoane

M-a provocat ieri Cristina cu postul ei.
Discuţia porneşte de la respectul în trafic. Sunt de acord că trebuie să ne respectăm partenerii de trafic.

Jur că mi-am păstrat întotdeauna calmul când vedeam lămâia lipită pe luneta maşinii din faţă. N-am claxonat, n-am înjurat. N-am claxonat şi n-am înjurat când îi vedeam pe cei din faţa mea că sunt pierduţi în spaţiu şi nu ştiu pe unde să o apuce.
Dar ...... mă apucă dracii cînd cei din faţa mea încurcă traficul din motive stupide: se ceartă la telefon, se machiază, o caută pe fată în gât la semafor, îşi caută disperată în geantă anticoncepţionalele....lista rămâne deschisă.
La ăştia apăs claxonul iar urările mele conţin o grămadă de sfinţi prezenţi în calendarul creştin-ortodox. Fac bine sau ar fi trebuit să-i ling pe frunte?

7 comentarii:

 1. O cauta pe fata in gat la semafor? =)) Asta e noua definitie a unui quickie?

  RăspundețiȘtergere
 2. Caline, esti naspa!!!! Mi-ai stricat toata imaginea unui morning quickie prin asocierea cu cautatul in gat!!!! Acum o sa am una bucata barbat nemultumit acasa! Din cauza ta :))))

  RăspundețiȘtergere
 3. Apropos de căutatul în gît, Honey, să nu uităm de ce spun "cercetătorii britanici"... ;)
  Teo, nu aveam dubii că vei avea reacţia asta! Eu zic că n-ar strica mai multă toleranţă, nu cred că tu n-ai greşit-o niciodată!

  RăspundețiȘtergere
 4. GG, mai degraba acum o sa te gandesti altfel la un exudat. :D

  Da, Teo, asculta de Cristina, nu cred ca tu nu te-ai rujat niciodata la semafor! :))

  RăspundețiȘtergere
 5. da, da...exudatul! honey, cred ca stie si Calin despre cercetatorii britanici!
  nu fi rau! Cristina schimba cartelele, nu se ruja! Dar sunt curioasa daca Teo a facut-o :))

  RăspundețiȘtergere
 6. Oare Călin citeşte Kudika? :))
  Ce drăguţ... mutăm discuţia în domeniul derizoriului, poate aşa uităm că majoritatea accidentelor sînt produse de către bărbaţi, testosteronul e de vină, nu?!

  RăspundețiȘtergere
 7. @gg: nu, dar m-am rimelat :-P
  @cristina: frau, sa-ti fac pe plac: am mai parcat aiurea, am mai semnalizat ca schimb directia si m-am razgandit dupa aia.....dar n-am blocat niciodata traficul ca sa schimb cartela la telefon :-P
  iar cat despre accidente ai partial dreptate. barbatii fac cele mai multe si cu cele mai mari pagube. in schimb trei sferturi din accidentele produse de femei sunt facute in localitati ceea ce demonstreaza ca sofati mai prost!

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă