vineri, 23 septembrie 2011

Bucuria proştilor

Mare bucurie azi în tabăra uslaşă. Se ciocnesc paharele de şampanie, se pupă, se felicită reciproc, scuipă şi muşcă din adversari şi le fac aroganţe. Ai zice că au câştigat alegerile şi ne-am pricopsit cu cei doi retardaţi în fruntea ţării.
Finlanda şi Olanda au spus un NU hotărât intrării noastre în Schengen.

Un NU motivat real, pentru problemele noastre cu justiţia. Ne place sau nu, avem o justiţie de tot kkt care nu e în stare să facă dreptate. Mai are rost să ne amintim câte dosare de corupţie zac prin sertare de ani de zile? Are rost să ne amintim câţi infractori sunt eliberaţi pe motivul că nu prezintă pericol public deşi au băgat cuţitul în tine?
Un NU motivat real a fost pentru suspiciunile de corupţie. Da, avem corupţie. La toate nivelele. De la măruntul funcţionar din comună până la parlamentarul roşu/portocaliu/galben/verde sugător din bugetul statului. Includem aici şi magistraţii fără culoare politică, independenţi, plini de privilegii şi de neatins. Îi includem şi pe şefii partidelor care nu ratează ocazia să fie de partea corupţilor prin manifestări de susţinere a lor şi de înfierare a DNA-ului.
Un NU motivat total aiurea, este acela că frontierele româneşti nu sunt sigure. Că din cauza asta intră în ţară  Dorel cu baxuri de ţigări netimbrate. Că Gigel face pe călăuza pentru vreun afghan sau pakistanez mort de foame şi-l ajută să ajungă în Occident. Nu zău? E mai sigură frontiera Schengen de la Adriatica pe unde trec muntenegrinii şi albanezii, yachturile pline ochi de ţigări de contrabandă? E mai sigură frontiera Schengen de la Mediterana străpunsă zilnic de bărcile pline ochi de africani? E mai sigură Grecia, stat membru Schengen, poarta de intrare în Europa a 90% din imigranţii clandestini? Te-apucă râsul că Olanda este preocupată că am putea fi o poartă de intrare a drogurilor.
Un NU ipocrit motivat  de invazia conlocuitorilor care cerşesc pe bulevardele şi în pieţele europene. Să le aducem aminte cine erau cei mai vehemenţi acuzatori ai României că nu respectă drepturile conlocuitorilor. Să le aducem aminte că ne(şi le) place sau nu, toţi suntem cetăţeni europeni şi avem dreptul la libera circulaţie. Că ei nu sunt în stare să stârpească cerşetoria la ei în ţară, este strict problema lor.
Şampania curge, retardaţii jubilează. Tot aşa s-au mai bucurat şi alţii în '44 când au intrat ruşii în ţară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă