joi, 14 iulie 2011

Tolontane, las-o că măcăne!

Tolontan e un ziarist bun. Talentat. L-am apreciat pentru ancheta făcută în cazul Ridzi şi mi-au plăcut multe din articolele scrise de el.
Dar ... nu mă poate convinge că în spatele anchetei făcute despre gala Bute, nu stau interesele motanului Felix. Şi nu, nu cred că este vorba despre vreun interes politic.

Aseară(la emisiunea lui Turcescu) i-a fost reproşat lui Tolontan că a subliniat faptul că două firme implicate în scandalul Ridzi, au fost implicate şi în organizarea galei Bute şi că a sugerat discret că aceste au "supt cu dedicaţie" din banii publici. Tolontan s-a apărat spunând că el doar a arătat că numele celor două firme apar în ambele anchete şi atât. Că pe el nu-l interesează decât pe ce s-au cheltuit banii publici şi daca s-au cheltuit în mod legal.
Din păcate asta cam măcăne! Nu ştiu cât îl interesează pe Tolontan cum s-au cheltuit banii publici, dar este evident că interesul este altul.
Cele două firme implicate sunt firme apropiate de Media Pro. Media Pro care a avut exclusivitate la această gală. Gală care a adus ratiguri uriaşe postului din Pache Protopopescu şi încasări semnificative din publicitate. A picat cam greu acest lucru trustului de care aparţine Tolontan!
p.s.: Tolontan era unul dintre puţinii jurnalişti care aveau ouă. Din păcate aseară mi-a arătat că şi le-a pierdut. Când a fost luat tare de Obreja, pe motiv că l-a făcut recuperator, Tolo a dat-o din colţ în colţ. Dacă ar mai fi avut ouă îşi argumenta afirmaţia sau ar fi spus că a greşit. Explicaţia că "recuperatorul" poate fi şi cel care recuperează TVA-ul a fost penibilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă