sâmbătă, 4 iunie 2011

Plictis


N-am chef de nimic. Mă plictiseşte soarele. Mă plictiseşte ploaia.

Mă plictiseşte jobul. Mă plictiseşte blogul. Mă plictisesc emisiunile tv. M-a plictisit meciul de aseară. Am adormit la el. Mă plictisesc bubuiturile artificiilor. Mă plictisesc urletele copiilor vecinului de deasupra.
Mă plictiseşte Twitter-ul. Nu mai găsesc nimic interesant în el. Mă plictiseşte Facebook-ul. Aceleaşi poze în enşpe variante. Mă plictisesc ziarele. Babe violate, jos Băsescu, rămâne sau nu Poli în Ligă, BlackBerry-ul meu cică e cancerigen, Daniela Crudu nu ştiu ce n-a făcut....
Mă plictiseşte netul. E plin de sfaturi retarde. De banalităţi care se vor cool sau de culeni banali. Lecţii despre făcut bani ţinute de falimentari sau teorii de kkt susţinute de lideri. E plin de fiţe şi de hipstări cu fiţe. E plin de sfaturi gen "de la muşeţel nu ţi se mai scoală, bea sunătoare că măcar te caci" şi de sfătuitori doctori docenţi.
Mă plictiseşte lumea pe stradă, mă plictiseşte circulaţia, mă plictisesc păsărelele care ciripesc în nucul din curtea vecinului, mă plictiseşte şi vecinul cu grătarele lui zilnice.
Mă plictisesc.
Am nevoie de-un concediu. Să mă pot plictisi în voie şi să mă satur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă