vineri, 29 aprilie 2011

Te uiţi şi tâmpeşti


Zilele ăstea, de plictiseală, am încercat să urmăresc la tv tot felul de ştiri şi evenimente. Vroiam doar să verific dacă modul în care sunt prezentate ştirile/evenimentele pot să tâmpească lumea.Concluzia a fost una tristă.

Te tâmpeşti dacă încerci să stai conectat la ştiri. Pe lângă faptul că o ştire este prezentată după cum dictează politica postului respectiv şi nu ai certitudinea asupra corectitudinii ei, îţi mai încarci şi memoria cu tot felul de lucruri inutile:
- divorţul lui Borcea: cât sunt eu de dinamovist chiar nu ţineam să aflu detalii despre cum l-a şantajat emoţional amanta pe Butelie, cât costa apartamentul ei de la Miami, cum arăta pe vremuri nevasta dinamovistului şi ce părere are Gigi despre nunta. C'mon, dacă amanta ar fi fost Shakira, poate ma mai interesa. Şi asta numai pentru că eram curios cum ar fi dansat fata în tribună la un meci cu Steaua.
- cum s-a speriat Oana Mareş când a surprins-o un reporter ieşind de la amant. Wtf is Oana? Să-mi bag dacă am auzit de ea până ieri!
- kitch-ul sărbătoririi nunţii plodului lui Charles plus detalii privind dieta miresii. Ce să zic, nu mă mai puteam căca eu ca lumea dacă nu aflam ce bagă în ea.
- unul l-a înjurat pe Boc şi-a luat amendă. Guiţătorii au strigat "Dictatură!". Televiziunile le-au dat apă la moară. Au omis să precizeze că omul nu manifesta ci doar înjura într-un loc public, fapt sancţionat prin lege, că amenda nu şi-a luat-o pentru înjurături ci pentru că s-a dat deştept în faţa jandarmilor atunci când l-au legitimat. Cineva a uitat să-i spună că şi în America, cetăţean al cărui stat este, trebuie să te legitimezi atunci când organele de ordine ţi-o cer. Şi mai trebuia să ştie că în Europa, cetăţenii americani se legitimează cu paşaportul nu cu "drive licence". Dar na', am uitat că suntem plecaţi de la coada vacii!
- românii n-au simţul măsurii şi al ridicolului. Ne-a demonstrat-o deputata karatisto-pesedistă Olguţa Vasilescu. A trântit să audă tot boboru', că portocalii au plănuit un desant de 4 milioane de biciclete din China, pe post de găleţi electorale. A uitat să-şi facă şi-un calcul să vadă cam cât ar fi mita asta electorală şi dacă ar merita banii. L-a făcut colegul ei pesedist Liviu Dragnea, care ştie exact cât cheltuie el în Teleorman pe găleţile, după care şi-a bătut joc de ea în direct. Colegial, nu?
- Boc le-a mai făcut o bucurie românilor. Le-a spus adresa lui de mail. De la atâtea urări lui şi familiei, spamul adresei de mail a crăpat.
Şi ultima:
- vouă nu vi se apleacă de la atâta Steven Segal pe tv?

Un comentariu:

  1. Eu nu mă uit la Tv, citesc presa în fiecare dimineaţă la cafea, cred eu că-i suficient să nu fiu pe dinafară cu ce se întâmplă în ţară, şi da, mai urmăresc online emisiunile lui Oreste şi ale lui Mircea Badea.

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă