miercuri, 20 aprilie 2011

Nu mă forţaţi să vă urăsc!


Nu-mi plac minorităţile sexuale şi nici nu mă chinui să-i înţeleg. Consider că este îndeajuns faptul că-i ignor. Au dreptul să manifesteze aşa cum şi eu am dreptul să nu-i bag în seamă, să trec pe lângă ei ca şi cum n-ar exista. Au dreptul să se lingă pe stradă aşa cum am şi eu dreptul de a-mi întoarce scârbit privirea. Nu mă deranjează, nu-i deranjez. Vor să facă în Săptămâna Mare un festival gay, treaba lor, să-l facă. Îi asigur că nu mă pasionează subiectul.

Dar să umplii oraşele cu panouri publicitare înfăţişând un bebeluş care poartă o brăţară inscripţionată cu cuvântul "homosexual" este deja prea mult!
Mulţumiţi-vă că vă ignor, că nu v-am înjurat niciodată, că nu m-am manifestat contra voastră. Vreţi să vă înţeleagă majoritatea dar niciodată nu aţi vrut să înţelegeţi majoritatea! Nu cere dacă nu eşti în stare să oferi! Ne cereţi să nu decidem pentru voi. Voi de ce decideţi pentru alţii? Spuneţi că homosexualitatea nu este o alegere şi nici o boală. Atunci de ce ati ales să etichetaţi un copil?
Mă opresc aici. Sunt prea nervos să continui.
p.s.: felicitări celor care au corectat panoul

3 comentarii:

  1. mi-a stricat dimineata cand am vazut pe net chestia sta :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Pfuoai. Bine ca citesc articolul asta seara si imediat ma culc, ca altfel imi stricai si mie o zi intreaga.

    Vorba ta, faca fiecare ce-o vrea in casa lui, da sa nu-mi scoata mie ochii. Si mai ales cu aberatii din astea, ”senzibilizante”...

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă