vineri, 8 aprilie 2011

Not

Se pare că meseriaşii de la Clicknet au reuşit să rezolve problema vizualizării blogului în reţeaua lor, aşa că am revenit mai repede decât mă aşteptam.
Am ieşit câştigător la concursul cu trenul ăla al berii(nu-i mai dau numele şi nici link - motivele o să le aflaţi în curând), de suit în tren n-au binevoit să mă invite(btw, Tudor-celălalt câştigător, a primit imediat invitaţia) dar nici nu mai ţin. Mă bucur să văd cititori de-ai mei că au câştigat dreptul de-a urca în acel tren şi le mulţumesc! La nepoată-mea de 13 ani, care mi-a dat şi ea votul ei micuţ îi transmit că-mi pare rău. Deşi a căştigat o invitaţie nu poate merge. Nu are 18 ani. Nu-i problemă Ana, o să-ţi cumpăr un bax de suc. Mulţumesc celor care m-au votat, mulţumesc celor care m-au susţinut, ajutat şi s-au mobilizat pentru mine, pentru a câştiga acest concurs. În curând o să aflaţi exact de ce am vrut să câştig şi de ce nu o să mă urc în tren.
Să lăsăm concursurile şi să vedem lucrurile mult mai frumoase care urmează. Mâine voi fi la All Star Game. O să vă povestesc şi despre asta!
p.s.: mă bucur că sunt băutor de vin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă