luni, 4 aprilie 2011

Duminica liniştită a lui Băgă

După nişte postări şi explicaţii pe forum şi facebook, în care mi-am vărsat nervii pe unul din personajele, antipatice mie, din baschetul românesc(vă rog să apreciaţi că am spus "antipatic", nu de "căcat"!), văzând vremea super frumoasă de afară, am decis să ies şi să mă relaxez, unde altfel, decât în zona cucurigeană gureană!

Aşa că m-am dus la una din cele mai tari pensiuni din Gura Râului, la locul preferat al echipei mele de suflet, pensiunea Norica.
Deci vreau să spun că Norica este o gazdă de nota 11, ne-a aşteptat cu masa pusă, ne-a ţinut companie şi vreau să vă spun că în materie de sport sibian, Norica este un fel de Larousse.
Băi, printre poveşti de baschet, amintiri comune, am ras o ciorbă de legume cu carne demenţialăăăăă! Printre poveşti de baschet şi amintiri, soţul Noricăi mi-a adus şi-un muşchi sibian stropit cu vin roşu la greu, iar la final papanaşii ne-au îndulcit poveştile. De început şi de final am ras un rachiu de casă MONUMENTAL, aşa să-mi pice bine mâncarea. Una peste alta, abia îmi venea să plec acasă, mai că-mi venea să mă întind pe paturile moi, din camerele curate ale pensiunii. Dar patria mă cheamă, aşa că din nou la arbeit. Nu înainte să-i fur din farfuria prietenului Mircea(mare fan CSU deşi are cumnat "u-ist"!), câteva felii de pastarmă demenţială!
Deci băi, când vrei să ai vreo duminică faină, apăi io te direcţionez spre Norica! Musai să-i spui că eşti fan CSU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă