joi, 14 aprilie 2011

De ce n-am urcat în tren


M-a mâncat la poponeţ să particip şi eu la o campanie-concurs. Da, da, cu trenul berii'sperience. Părea(bănuiesc că şi este) o chestie super-mişto, să petreci într-un tren în mişcare, cu DJ, bere, prieteni.
Mă mobilizez, pun banner publicitar pe blog, îmi sun prietenii şi cunoştinţele să mă voteze. Trec vreo câteva zile, din 12-15 bloggeri câţi ne "luptam" pentru urcatul în tren, eu pe primul loc cu 32 de votanţi(cititori). Na' se pare că n-am fost pe placul organizatorilor, probabil vroiau doar bloggeri mari, nu pârliţi şi rupţi în cur, cu 50-100 de vizitatori pe zi, aşa că în loc să-mi trimită un mail cu "mulţumim, dar eşti nereprezentativ, aşa că lasă-ne", au trimis altora un mail cu "Şi doar nu-l lăsaţi pe domnul care scrie pe www.băgătorideseamă.com să va ia locul în tren".

Să ne înţelegem, deşi pare un mail motivaţional, nu este. A fost trimis doar la 4 bloggeri din 12-15 câţi erau la acel moment! Nu avea cum să fie motivaţional!
Chestia asta m-a ambiţionat să câştig concursul. Nu ca să urc în tren ci doar ca să stric un joc. Nu că le-ar fi păsat organizatorilor(ei au avut doar de câştigat) dar îmi păsa mie. Aşa, de orgoliu de cioban. Pe care mi l-am satisfăcut.
La câteva zile după publicarea câştigătorilor mi-au trimis şi mie invitaţia. Am refuzat politicos invitaţia şi le-am sugerat să o acorde la unul din cei patru bloggeri preferaţi. Aşa am împăcat şi dorinţa lor şi mândria mea(de cioban, am specificat asta?).
Singura mare dezamăgire e faptul că nu m-am aşteptat la aşa ceva din partea organizatorilor. Ştiu că au avut proiecte de succes, că sunt un nume pe piaţă, că în spatele firmei sunt câteva nume mari din online. Păcat.
Atât. Petrecere frumoasă celor din tren, iar celor care m-au votat le promit un pahar. De vin!

Un comentariu:

  1. Ehhh, orice şut in fund, e un pas înainte. Continuă cu scrisul pe blog, faci o treabă minunată. De-abia astept dimineaţa să-mi savurez, cafeluţa, citind ce-a mai facut băgă.

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă