sâmbătă, 23 aprilie 2011

Cine câştigă?


Luni seara o să avem finala la "Românii au talent". Sper din tot sufletul că voturile vor fi acordate pentru talent, nu pentru situaţie familială, necazuri, ghinion în dragoste sau alte căcaturi. Trebuie să înţelegem că talentul unui om nu are legătură cu situaţia lui. Eşti talentat pentru că aşa te-ai născut. Nici sărăcia, nici bogăţia nu te-au făcut să ai voce, să ai mână la pictat, să simţi ritmul. Aşa te-a înzestrat natura.
Din punctul meu de vedere, pe cei 12 finalişti îi împart pe trei categorii:1. Cei care nu aveau ce să caute în finală:


Soţii Luca - ok, se învârtesc, e ceva mai deosebit, dar era de preferat să-i caute pe ăia de la Guinness Book nu să vină la acest concurs.

Akikai - c'mon, există concursuri de profil unde pot să-şi arate pregătirea. Nici vorbă de talent!


Ştefan Florescu - le are cu mingea dar atât. Dacă era cu adevărat talentat era descoperit de mult timp de vreun antrenor. Povestea cu bicicleta mă lasă rece. Sunt puştani talentaţi care n-au avut în viaţa lor o bicicletă şi le sunt recunoscători părinţilor că le pun un codru de pâine pe masă şi îi trimit la şcoală.


Medea Felea - ştie să facă spectacol la bară, e interesant, dar să spun că e un mare talent aş desconsidera puştoaicele gimnaste, aducătoare de medalii.


Valentin Luca - barmanul e bun, nimic de spus. Dar cred că locul lui e la un concurs de bartenderi.

2. Cei cărora le urez succes în viaţă şi în carieră:


Cristina şi Alina - voci bune, de perspectivă. Puţin prea complexate.


Rebeca Neacşu - o voce frumoasă .... dar e copil. Nu ştim cum o să-i sune vocea peste câţiva ani. Nu poţi risca să o declari câştigătoare acum iar la 14 ani să ajungă doar o voce banală.


Valentin Dinu - cântă bine, o să aibă nevoie de mult mai multă muncă ca să ajungă departe. Totul e să se şi ţină!

Adrian Ţuţu - copilul ăsta are talent, nimic de zis. Nu unul extraordinar, dar cât de cât. Tamtam-ul cu povestea vieţii lui, lacrimogenele din timpul concursului plus faptul că ProTV-ul l-a promovat pe faţă înaintea începerii concursului, în dauna celorlalţi concurenţi, nu-l îndreptăţesc să câştige. O să aibă un viitor dar sper să  fie unul câştigat pe merit.

3. Câştigătorii:


Cosmin Agache - beatboxer-ul moldovean, merită un onorant loc III. Pe lângă talentul evident, m-a impresionat pentru că nu s-a folosit de situatia lui familială. A venit simplu, ne-a spus cum repetă, că-şi doreşte să ajungă la nuştiuce întâlnire a beatboxer-ilor. "Ăsta sunt, asta ştiu să fac, asta vreau. Punct"


Ballance - băieţii ăştia doi fac ceva extraordinar. Au fost momente în care sfidau gravitaţia şi ne lăsau cu gura căscată.


Narcis Iustin Ianău - talent cu carul. O voce rară. Din punctul meu de vedere el este câştigătorul. S-ar putea să câştige acest concurs. Spun s-ar putea, fiindcă în ochii telespectatorilor votanţi are un mic defect: povestea lui nu e la fel de lacrimogenă ca a lui Ţuţu.

Luni seara vom afla căştigătorul. După aia comentăm :D

foto via: www.romaniiautalent.protv.ro

Un comentariu:

  1. Noi credem ca si tu ai talent! Continua sa publici. Citesc zilnic.

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă