sâmbătă, 2 aprilie 2011

Băgă are impresii


Aseară cred că ProTV a dat din nou lovitura. Aştept cifrele, dar bănuiesc că au sărit de 70%, umilind practic concurenţa(btw, speriată de umilinţă, Antena a decis să mute meciul U Cluj - Dinamo pe GSP). Aseară, vorba TVdece-ilor "Nu m-ar mira sa fie razboi afara, si noi sa nu stim, pe motiv de #romaniiautalent".
Penibili în dimineaţa asta cei de la iRealitatea care încercau să ne convingă cât de buni sunt ei, prezentând studii de audienţă. 
După prima semifinală de la "Românii au talent", părerea mea este că deja se cunoaşte câştigătorul acestui concurs. Puştiul cu vocea de contratenor rupe tot. 
Ce nu mi-a plăcut este insistenţa cu care ProTv-ul încearcă să-mi bage pe gât povestea vieţii a fiecărui concurent. Chiar nu mă interesează dacă un concurent are milioane în conturi sau e rupt în cur de foame. Talentul este talent şi basta. Nu mă interesează că ăia cu învârtita au fost şomeri, au dat chix cu ferma lor şi că nu-şi pot vinde merele în piaţă. Până la urmă, vorba lui Adi Hădean și, din ce trăiți voi? "din învârteli" :)".
Ce n-am înţeles a fost opţiunea juriului pentru fetiţa cu câinele. Sincer, am văzut câini mai bine dresaţi. Mie câinele ăsta nici măcar simpatic nu mi-a fost.
În schimb, băieţii de la Ballance, jos pălăria. Au sfidat legea gravitaţiei într-un exerciţiu, puţin cam gay ar spune răutăcioşii.
Cam atât. Ba nu! Bă,are Andra nişte ţâţeeee!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă