luni, 11 aprilie 2011

All Star Game


Pentru un oraş care respiră baschet, oricât de mare ar fi o sală nu ar fi de ajuns pentru un astfel de eveniment. Este şi cazul Sibiului. Sala Transilvania a fost neîncăpătoare sâmbătă. Pe lângă sibieni, mulţi medieşeni, mureşeni, clujeni şi gorjeni(în special fanele lui Louis Darby Jr.).

ASG-ul a fost precedat de un meci între fostele glorii ale baschetului românesc contra fostelor glorii CSU Sibiu. Pentru mulţi sibieni, acest meci poate a contat mai mult decât ASG-ul. Dorul de-al vedea pe Beni driblând pe parchet ne-a adus pe mulţi, foarte mulţi la sală. Printre fostele glorii CSU l-am remarcat pe domnul Ion Popescu. Vă spun sincer că am rămas plăcut surprins de cât de bine joacă la vârsta dânsului.
Un alt moment plăcut a fost un mic meci demonstrativ al puştilor antrenaţi de Sandu Rubinţ. Viitorul îndepărtat sună bine.
A urmat apoi meciul ASG. Toţi jucătorii, cu excepţia lui Burlacu, au fost primiţi cu urale şi aplauze. Ulterior Burlacu se întreba oare de ce? :-P De remarcat aplauzele şi uralele, binemeritate, primite de Krstanovic şi Silvăşan, având în vedere meciurile care ne aşteaptă contra lor.
Dintre toţi jucătorii prezenţi la ASG, cel mai mult mi-a plăcut Virgil Stănescu. Un jucător cu adevărat profesionist, anii petrecuţi în campionate puternice se văd la el. Un jucător fără fiţe, cu mult bun simţ, a interacţionat cu copilaşii de pe teren, a ştiut să facă show.
Tristeţea m-a apucat la final. Mă gândeam cum au aruncat de trei, Krsta şi Silvă. Vai mama noastră, ce ne aşteaptă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă