joi, 3 martie 2011

Propunere de afaceri

Pentru că sunt un tată adoptiv responsabil, Pisicuţa mea mi-a spus franc în faţă:
- Am de făcut o planşă pentru şcoală, e foarte grea, nu mă descurc, ocupă-te! Ne-a zis profa că nu o interesează cine ne-o face, dacă nu ne prezentăm cu ea luăm 3!
Na' zis iz a big problem, întrucât la şcoala de dans şi bune maniere absolvită de mine, am fost un elev execrabil la materia desen. Dar asta nu este o scuză, aşa că ieri mi-am pierdut o dupăamiază încercând să desenez planşa de rahat, cu circuitul hepatic la animale. Deosebit de interesant, nuu?
După umplerea unei scrumiere, după terminarea listei cu sfinţii ortodocşi folosiţi în înjurături creştine, după ce am cedat psihic şi-am ameninţat Pisicuţa că nu iasă nicăieri în weekendul ăsta pe motiv că are o profesoară proastă care cere nişte tâmpenii, am pus mâna pe telefon şi-am sunat un specialist:
- Bă scoate-mă din căcat. Trebuie făcută o planşă pe care nici Leonardo da Vinci n-ar fi în stare să o facă!
Icsu, băiat fin, nu m-a lăsat să mă scufund în budă, aşa că m-am înfinţat la el, nu l-am lăsat nici măcar să îmbuce ceva deşi era rupt de foame, i-am trântit cartonul în braţe, carton pe care l-am recuperat dimineaţa la prima oră, când Icsu rupt de somn mi-a zis: "E gata!"
Băi, deci vreau să zic că a ieşit o adevărată operă de artă, Gioconda e zero pe lângă circuitul hepatic! Plângi Leonardo, că ai de ce, fiindcă idioata aia de profesoară a fost super încântată şi excitată de desen! Bine, de idioată ce e, a împărţit câţiva de 3, la unii săracii care n-au avut noroc de-un Ics! Cum naiba poţi să dai o notă proastă pe un astfel de motiv? Ascultă-l, vezi ce ştie, dar nu-i dai un 3 doar că nu are talent la desen!
Na' după succesul ăsta m-am gândit la următoarea afacere pe care vreau să o fac cu Icsu: desenează Icsu toate planşele din manual, le înrămăm, le dăm lui Posterland să le scoată la vânzare(ce, n-ar fi cool să mergi în pub şi să vezi agăţat pe perete "circuitul hepatic la purcei"? - până la urmă e şi educativ, bei cu măsură!) şi cu banii stânşi de pe planşe, cumpărăm o maşină cu care să dăm peste profesoara aia idioată, ca să-mi lase Pisicuţa în pace, 'mnezeii ei! Auzi tu, "circuitul hepatic"! Grrrrrrr!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă