vineri, 11 martie 2011

Consumatorul şi drepturile sale


Asta-i o super ştire! OPC-ul veghează ca şi morţii să beneficieze de corectitudine:

 "...în schimb la controalele efectuate la cinci furnizori de servicii funerare, OPC a dat şase amenzi contravenţionale în valoare de 30.000 de lei şi două avertismente.
Inspectorii au constatat abateri la modul de informare a consumatorului, lipsa denumirii produsului şi producătorului, lipsa afişării preţurilor pe sicrie, lipsa informării procentului de reducere prin menţionarea preţului nou, lângă preţul vechi barat, şi lipsa verificării metrologice la cântarul din dotare..." 


Deci, mortul în calitate de consumator trebuie să ştie că respetele pentru sicriu sunt marca "Standard", "Lux" sau "Premium" şi sunt produse de "Morga SRL" sau "Dantela Zombie SA". De asemenea sicriul trebuie să aibă preţul ştanţat pe interior, iar eticheta de pe raft să conţină reducerea atât în procente cât şi în lei(eventual suma să fie trecută în cifre şi litere cu caractere de 12).
Dar ce n-am înţeles e la ce foloseşte cântarul într-o firmă de pompe funebre. Ce se cântăreşte cu el? Mortul? Bomboanele de pe colivă?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă