miercuri, 16 februarie 2011

Să vedem dacă şi mere amu!


După vreo 2 ore de aşteptat ca să-mi fac numărul de striptizzzzz în faţa asistentelor de vârsta a ......(nu-i frumos să spunem vârsta unor doamne!), am decis că renunţ la el, pe motiv că medicul nu se ştia când apare. Aşa că am plecat să fac doi paşi pi şientru, ca să mai respir şi eu aer curat, parfumat de piţiurile ieşite la o cafea.
Dacă tot am trecut pe lângă Romtelecom, am intrat să văd ce dracu să mai fac ca să-mi rezolv problema cu internetul. Fiindcă la toate verificările reieşea că nu sunt probleme, am dedus că routerul o fi de vină. Şi fiindcă routerul era tot de la ei, azi mi l-au schimbat.
În drum spre casă, întins pe bancheta din spate a unui taxi, spre disperarea taximetristului care credea că-s beat şi îi borăsc pe covoraşele proaspăt spălate, am studiat puţin ghidul de instalare a modemului. Simplu mi-am zis. Practica însă mă omoară. Or fi fost instrucţiunile ălea cu poze, aşa ca pentru toţi bătuţii în cap, ca şi mine, dar să mă ierte ăia care au tipărit ghidul, nu-s eu de vină că nu au pus şi o lupă ca să văd o bifă mică-mică-mică, care trebuia pusă. Da' până la urmă, după un ceas de nervi şi înjurături, am reuşit.
Deocamdată sunt mulţumit şi nemulţumit de router. Mulţumit că funcţionează şi nemulţumit de culoarea lui. Nu putea fi un wenge ca să se asorteze cu mobilierul?

Un comentariu:

dacă te ţine, încearcă