luni, 14 februarie 2011

Pe ce se duc banii publici?

Contrar celor văzute pe la antene şi irealităţi, contrar celor auzite din gura repetent-puturoşilor sau a vitezomanilor cu trei tuleie în barbă, aflăm că din banul public abia vreo 15 lei se aruncă pe portocale! Dublu se sparg pe trandafiri iar de doi poli cumpărăm lămâi stricate.  

Aveţi AICI mai multe date şi grafice.
Întrebare pentru non-ipocriţi: Nu-i aşa că găsiţi şi scuze? :))

2 comentarii:

  1. cum as putea sa cred adevarul acestor date cand, de exemplu, in tabel apare UNPR cu sume inainte de 2009 si in 2009 cand s-a infiintat doar in 2010. Am inteles ca e vorba nu de partide ci de politicieni din anumite partide dar faptul ca au fost intr-un partid si acum sunt in alt partid cred ca spune totul. Nu conteaza din ce partid fac parte si cred ca ar fi mai corect sa se faca lista cu politicienii fara sa se specifice din ce partid fac parte. Se pare ca oricum toti au aceeasi culoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. @sipa: in linkul pe care l-am pus in postare gaseai si listele cu politicienii si explicatia pt aparitia unper-ului in tabel: " In cazul UNPR este vorba despre contractele all-time - fac parte din background-ul economic cu care au plecat din PSD sau PNL, dupa caz"

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă