marți, 4 ianuarie 2011

Ţepar politicos

În domeniul în care activez există o lege nescrisă. Între noi, ne-o tragem pe unde ne prindem, dar când ne-o trage unul din afara sistemului facem front comun.
Azi am primit un mail din partea unei firme din domeniul în care activez. Firma a fost ţepuită şi-a ţinut să ne avertizeze să ne păzim de persoana ţepară. Ne-a prezentat situaţia, ne-a oferit date despre ţepar şi-a încheiat avertizându-ne că 
 AVETI GRIJA pe ce usa ii bagati, eu trebuie sa-mi recuperez banii, dar nu as vrea sa-i obtin fiind pacaliti dvs. ". 
Cel mai mult m-a distrat un copy/paste al unui mail trimis de ţepar firmei respective. Un ţepar extrem de politicos. :))"Buna ziua,

In urma intalnirii furtunoase pe care am avut-o in Ajunul Craciunului , a ramas sa va trimit un angajament de plata.  Acest angajament nu-l pot lua deocamdata deoarece nu am nici un job.
Ma straduiesc sa gasesc un job care nu va mai fi in domeniu , ca sa-mi pot intretine in primul rand familia , apoi datoriile pe care le am .Daca aceasta situatie nu vreti sa o intelegeti este o alta problema , dar tineti cont de faptul ca noi suntem de buna credinta.Nu va faceti iluzii ca prin nu stiu ce modalitate ,, legala" ati fi incantati sa-mi confiscati ceva , tin sa va informez ca nu exista absolut nimic pe numele meu televizor , apartament , mobila , masina etc,asa ca trebuie sa intelegi in ce situatie suntem datorita nefericitului contract incheiat cu XXXXX, am ales pana am cules". Imi doresc sa-mi pot gasi un job cat mai repede cu putinta , daca aceasta dorinta nu se poate realiza in tara nu-mi ramane decat sa incerc si in afara tarii , nu-mi pot lasa copilul pe drumuri fara mancare si fara cele necesare varstei lui.
Mentionez faptul ca daca imi voi gasi un job angajamentul de plata se v-a face pe o perioada cat mai mare .

Cu respect " 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă