marți, 11 ianuarie 2011

Tehnici de aruncare a bradului


Eu nu-s amator de brad pentru Crăciun, dar de când m-am însurat am fost obligat rugat să-l "suport". De câţiva ani buni, a devenit o tradiţie ca în decembrie împreună cu domn' Mache, să ne pierdem o zi căutând brazi. S-ar mai pierde o zi dacă aş fi nevoit să-l şi montez în suport, dar de asta se ocupă tot domn' Mache fiindcă experienţele mele anterioare de cioplire cu un cuţitaş de bucătărie, au dat greş.
Anul ăsta, găseşte domn' Mache bradul, îi duc suportul meu de brad sexy(o săniuţă mică din fier forjat) şi-mi livrează acasă bradul gata montat.
Trec şi sărbătorile aşa că ieri dimineaţă am dat să arunc bradul. Încearcă dacă poţi să-l scoţi din suport! X-( Mă chinui eu aşa vreo juma de ceas, degeaba! Arunc bradul cu suport cu tot în garaj şi plec la birou. La amiază mă întorc acasă şi reiau "demontatul". De data asta cu mai mult efort şi mai animalic. Adică...dădeam de asfalt cu suportul ca să scot bradul, sub privirile îngrozite ale babei din vecini. Nimic! Mai aveam două variante: ori sunam la 112 să vină cu descarcerarea ori îl sunam pe domn' Mache să vină cu un topor. Dar nu mă puteam face de minune! După o jumătate de oră de chin, m-am declarat înfrânt şi-am decis să arunc bradul cu suport cu tot.
Pe când mă chinuiam să îndes bradul în portbagaj am observat pe suport două holşuruburi, puse de domn' Mache ca să ţină bine bradul. Am înjurat printre dinţi, le-am desfăcut şi-am scăpat suportul de la aruncatul la coş. Azi o să-i trimit un mail lui domn' Mache, ca data viitoare să facă o treabă profi. Să lipească pe suport şi instrucţiunile de demontare a bradului, cu imagini explicite!

Un comentariu:

  1. Teo, dacă tot ai trecut la demontat bradul... nu vrei să încerci şi cu al meu? Ofer asistenţă şi instrucţiuni de sortare şi plasare materie primă pentru brad! :)

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă