joi, 13 ianuarie 2011

Care ai cumpărat roşii de la Poştă?


Găsesc aşa ceva la vreun oficiu poştal?  Întreb doar, fiindcă am observat că la oficiile poştale găseşti ce vrei. Dezavantajul e că nu au cărucioare şi nu poţi să-ţi alegi singur de pe rafturi.
Aveam ieri de ridicat şi de trimis un plic. Ajung la oficiul poştal, trei ghişee deschise. Mă aşez la rând la unul dintre ghişee şi după 10 minute de aşteptare până când persoanele din faţa mea şi-au achitat impozitele locale şi facturile la utilităţi mi se închide ghişeul în nas pe motiv că "trăbe să facem corespondenţa de doişpe".
Mă aşez cuminte la coada formată la alt ghişeu şi aştept. 20 de minute. Vă jur că unul dintre cei aflaţi în faţa mea nu ridica/trimitea vreun plic. Toţi plăteau utilităţi şi impozite. Pentru toţi vecinii din bloc!
În ălea doăj' de minute m-am uitat să văd ce poţi să faci la poştă. Poţi de exemplu să-ţi achiţi ratele la banca pulii, la banca de căcat şi la aia de spermă. Poţi să-ţi reîncarci cartelele portocalii, ălea cu "reîncarci şi câştigi" sau alea mai verzi. Poţi să-ţi plăteşti dobânzile la cămătari şi poţi să-ţi achiţi impozitul pentru piscină. Achiţi taxe de autostrăzi neconstruite şi taxe judecătoreşti. Găseşti OB-uri la ofertă cu periuţe de dinţi. Curpapiru' e la ofertă cu invitaţiile de nuntă. Vopselele tempera, plastilina şi caietele speciale de clasa a II a mi s-au părut cam scumpe. Săptămâna viitoare o să primească şi truse de traforaj.
Deci, au sau nu roşii? Io am întrebat când mi-a venit rândul, n-am primit răspuns dar am fost apostrofat de doamna de la ghişeu pe motiv de "hai dom'le, ne ţinem de bancuri?".
Aştept mail de la voi dacă ştiţi ceva de roşii. Şi cu cât e kilu'?

Un comentariu:

  1. este bre si rosii, dar doar la campie, ca la deal este cartoafe si la munte nu este nic, ca cica ingheata in raft...

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă