joi, 30 decembrie 2010

Mesajul de An Nou a Proprietarului "băgătorideseamă", Tovarăşul Băgă


Dragi Tovarăşi şi Preteni,
Acum când ne mai despart mai mult de doăşpatru di ore, pân' la începutul lui doămiiunşpe, vin în faţa dumnivoastră să prezint o dare di seamă pe anu' curent şi să vă urez toate celea pentru anu' următor.
O fo' un an bun, om videa asta peste ani când om bea vinu' de anu' aista, pe plan de blog..
Blogu' şi-o depăşit planu' de postări iar pe plan de cititori am mai crescut oţâră, nu mult da' am crescut.
Serialu' cu gurenii o avut succes aşa că Trăian a lu' Deleanu m-o chemat să scriu la gazetă despre ei, urmând ca după Anu' Nou să-i virez pe card şpaga. Că tot mă întreabă lumea cum or apărut gurenii, le zâc că or apărut pe scaunele de abonaţi de la Cucurigu' unde filozofam cu Turcu şi Bobu despre meandrele concretului ale tacticianului Clavon.
Tovarăşa Qvarta o părăsit rândurile blogului, înfierând cenzura impusă de mine, deschizând un magazin de pantofi şi poşete blog personal. Încă o mai aşteptăm să plătească taxa anuală de folosire a numelui.
L-am promovat pe Tovarăşu' Oldfriend să scrie în paginile blogului, după succesele avute cu spectacolele omagiale ţinute în Casa de Cultură a Sindicatelor Oldfriend's Pub.
Pe plan bucătăresc m-am autodepăşit, dând o lovitură mortală lu' Belitu care se credea vreun Jamie Oliver. Recunoaşterea oficială a talentelor mele a fost făcută de Tovarăşu' Crivăţ în paginile oficiosului ebucătăria.
Pentru anu' următor o să încerc să mai ridic blogul ăsta puţin. Serialul cu gurenii o să continue, o să bucătăresc mai mult deşi vreau să slăbesc, o să citesc mai multe bloguri. O să încerc să postez mai des dar mai scurt. Dacă nu o să uit, în februarie 2011 o să sărbătoresc 3 ani de blog. Poate o să dau de băut atunci :-P
Hai, că e destul!
An Nou fericit la tăţi, tot ce vă doriţi şi să ne vedem cu bine! La mulţi ani!

Un comentariu:

dacă te ţine, încearcă