luni, 6 decembrie 2010

În atenţia pescarilor

Pretenaru' nost, domn Mache, împreună cu pescarii lui, au iniţiat o petiţie prin care solicită modificarea actualei legislaţii referitoare la pescuitul sportiv. Dăm şi noi o mână de ajutor şi postăm mesajul lor. De remarcat denumirea clubului :D

"Ce fac pescarii iarna? Someaza? Carcotesc ? Beau? Chefuiesc, sau incearca sa schimbe legi invechite si care nu mai sunt deloc le actualitate .
Flyfishing Club Musca XIII Sibiu a initiat o noua petitie pe care o va inainta Ministerului Agriculturii si ANPA, invocand probleme si neajunsuri ale actualei legislatii de care credem ca ne lovim majoritatea dintre noi, pescarii, precum si cateva idei si propuneri de imbunatatire 
Evident ca nu ne-am propus si nu ne asteptam ca acest demers sa cuprinda si sa rezolve toate problemele si nemultumirile pescarilor sportivi. 
Dar speram sa fie un inceput al unui dialog intre noi, pescarii si autoritatile statului. 
 Te invit sa fi alaturi de noi in acest demers si sa semnezi aceasta petitie pe care o poti citi pe blogul nostru AICISe poate semna si online AICI.
Sper de asemenea ca petitia pe care o vom depune la ANPA si MADR va fi semnata de cat mai multe cluburi si asociatii de pescari."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă