vineri, 10 decembrie 2010

Doar două zile

După ce l-am făcut data trecută, poştaşul meu n-a mai riscat, aşa că mi-a lăsat marţi în cutia poştală, un aviz pentru o recomandată de la onor ANAF(chiar, nu înţeleg de ce-mi trimite recomandată o hârtie prin care mă anunţă că s-au stins datoriile lunare către ei?). Trecem peste faptul că la ora la care mi-a lăsat poştaşul avizul în cutie, eu eram bine merci în casă(na', hai să zicem că vroia să egaleze omul!), ce n-am înţeles eu de ce puteam ridica recomandata doar miercuri, între orele 11 şi 19. De ce nu de la 9? Sau 10? Ce se întâmplă de la ora deschiderii oficiului poştal până la ora 11? Nu ajunge că faci ore de coadă ca să trimiţi-primeşti un plic fiindcă Poşta Română e mai interesată să încaseze facturile de electricitate, impozitele sau să vândă hârtie igienică?
Buuun, ca un făcut, miercuri am uitat să merg la Poştă. Joi dimineaţă, găsesc în cutia poştală alt aviz pentru plicul de la ANAF(lăsat de poştaş miercuri la o oră la care eram acasa! 2-1 pentru el!), tot cu aceleaşi ore de ridicare a lui: 11-19. Aşa că joi, mă prezint la oficiul poştal şi......damn it! Am uitat ştampila! Renunţ, urmând să merg a doua zi. Azi, cu ştampila în buzunar, mă pun la coadă şi după 20 de minute de nervi întind avizele:
- Bună ziua, am o recomandată de la ANAF
- Ne pare rău. S-a făcut retur. La noi stau doar două zile.
3-1!

Un comentariu:

  1. hai ca ma bag si eu in seama sa-ti raspund de ce nu se poate.
    pentru ca avizul de instiintare ti-l scriu si trimit cei de la posta centrala. dupa care urmeaza procesul de trimitere catre oficiul postal de care aparti, lucru ce se intampla doar a doua zi cu masina postala ce ajunge intre orele 9.30 11.00.
    cam asta-i...

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă