joi, 28 octombrie 2010

Miting şi moţiune

- Treizeci de mii de manifestanţi au fost număraţi de Micul Futilescu. I-au ieşit o sută de mii.
- La moaştele Nuştiucui a fost mai multă lume decât în piaţă. La următorul miting o să fie aduse moaştele Chivei.
- Până şi iRealitatea a făcut mişto de Futilescu la faza cu "Jandarmeria a primit muniţie de război"
- Futilescu nu se lasă şi mai scoate o perlă: "ne supraveghează cu elicopterele!". Ruşine iRealitatea că filmai din elicopter!
- Interesanţi sindicaliştii care nu ştiau din ce sindicat fac parte. C'mon, le era greu să se uite ce le scria pe veste?
- Jiji nu e nici membru PDL şi nici în guvern. Galeria Stelei nu ştia.
- Pe frigul ăla, sindicaliştii se încălzeau cu bere. Seara la iRealitatea, liderul lor(Marica) se plângea că Oprescu nu a adus suficiente toalete ecologice.
- Mitingul nu a fost organizat de PSD. Nu. Microbuzele primăriilor roşii telormănene erau în piaţă pentru revizia tehnică.
- iRealitatea o întreabă pe o tanti din Şoldova, cadru didactic, ce-ar face dacă ar fi în locul lui Boc. Ne-am prins de ce şcoala românească scoate tembeli pe bandă rulantă.
- Jandarmeria are câteva bunăciuni la care le stă chiar bine în echipamentul de luptă.
- În parlament Bănicioiu se ambiţiona să creadă că face glume bune. Moţiunea a fost cea mai reuşită.
- După glume, Bănicioiu a încercat să pară bărbat. Fanii au început să-l aplaude.
- Ceauşeasca Aura Vasile poartă o pancartă pe care scrie că două milioane jumate de români cer votarea moţiunii. Fiindcă se plictisea, Boc verifică listele cu românii care au cerut asta. După prima pagină găseşte PSD-işti care au semnat de mai multe ori lista.
- Crin cere ca Boc să nu mai fie un asistat şi să fie trimis la muncă. Liberalii aplaudă. În sfârşit liderul lor a venit la servici.
- Crin dă lecţii despre ce înseamnă dreapta. Geoană îl aprobă. Neagu Djuvara în faţa televizorului se pregăteşte de sepuku.
- Futilescu a ajuns la parlament. Încă mai crede. Mitrea şi Hrebe râd în hohote. În gând. Bombo le trage cu ochiul.
- Futilescu la microfon transmite mesajul de adio a lui Păunescu. Hrebe şi Mitrea se prăpădesc de râs. În gând. Bombo le trage cu ochiul şi le şopteşte: "Eu l-am sfătuit". Hrebe şi Mitrea fug în baie. Baia se cutremură de hohotele de râs a celor doi.
- Vosganian se laudă că face piaţa şi nu e huiduit. Nu pomeneşte nimic de deficitul catastrofal lăsat în urmă.
- Bombo la microfon. C'mon, chiar aşa să-l calce în picioare pe Futilescu?
- Liberalii se plictisesc. Îşi numără plictisiţi dolarii. Vă rog! Nu e nimic ilegal. Ilegal era dacă-i număra un PDL-ist.
- Deşi votarea pentru moţiune nu a început, în piaţă au mai rămas doar câteva mii de manifestanţi. Cine-o fi lăsat iRealitatea să transmită imagini din elicopter cu piaţa aproape goală?
- Începe votul. M-am tirat la baschet.
- Moţiunea cade. Previzibil.
- Futilescu se enervează şi-şi dă drumul la gură. Acasă, Iliescu din roşu devine negru şi-l sună pe Bombo ca să-l oprească pe Futi să mai vorbească. Tardiv
- Mă întorc de la baschet. Nu-mi vine să cred ce văd pe iRealitatea. Dragnea şi Futi sunt atacaţi de Ursu şi Oana Stancu. Liderul sindical Marica sare şi el la beregata futilească. Doar tembelul de Diaconu ce-l apără. Băi, e real ce văd?
- Îmi revin imediat. Ca să o scalde, Oana Stancu o bagă iar în direct pe grevista foamei. Radu are dreptateNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă