vineri, 1 octombrie 2010

Rezolvare turcistă

Înainte să plec în concediu, mi-am cumpărat de pe net un progrămel să mă ajute să pot posta şi comenta pe blog de pe BlackBerry. Primesc pe mail un fişier cu progrămelul, îl instalez pe BlackBerry şi ajung la partea cu setările contului de blog. Introduc datele şi-mi mai cerea o chestie "xml url". Cum la ăstea sunt papuc îl sun pe Turcu să mă scoată el din rahat. Îmi dă Turcu tot felul de variante, nu mergea niciuna, până la urmă îmi zice să le trimit mail la suport clienţi, să cer lămuriri. Le scriu la ăia, îmi trimit ăia înapoi vreo trei variante să le încerc, se chinuie Turcu cu toate variantele dar degeaba: "failed to activate blog". Aşa că Turcu compune un mail către cei de la suport clienţi şi-mi zice:
- Trimite-le Qwae mailul ăstă şi să vezi că se rezolvă!

"Dear Sir
since your product claims to be compatible with Blogger.com I think that you should already know what settings are needed - have you tested it? In my view you have three options: 1) give me a total refund based on false advertisment and poor product support; 2) give me a proper technical answer that will make the product work; 3) put me in contact with one of your superiors which, I hope, has better technical knowledge  and can assist me with my problem.Thank you in advance."

Rezolvarea: ăia n-au mai răspuns din cauză că superiorul lor şi progrămelul erau la fel de praf, eu am rămas cu minus 4,5USD pe card dar cu un progrămel inutilizabil iar Turcu a rămas cu satisfacţia că am ajuns la vorba lui: "te'dreaqu, dai banii pe toate kkturile!"

Un comentariu:

  1. Ceea ce Teo omite sa zica este ca nesimtitii, dupa ce n-am reusit sa facem programul sa mearga si dupa ce am gasit pe net alte persoane cu aceeasi problema si nicio rezolvare, asadar nesimtitii aia ne-au spus sa contactam Blogger pentru o rezolvare. Ei se laudau ca ar fi compatibili cu Blogger, nu Blogger cu ei.

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă