sâmbătă, 23 octombrie 2010

Îmi place pe ...

Noa', bănuiesc că feisbuchiştii or ocservat că muierile prezente pe saitu' de socializare îşi pun statusuri de genul " îmi place pe....". După o cercetare efectuată de nişte cercetători britanici, ăştia nu au ajuns la nicio concluzie. Pentru ei e încă un mister unde le place femeilor. Noi, ăştia de la coada vacii am descoperit că:
- îmi place pe.....pian. Am dedus ca lui Suzana îi place să stea călare pe pian atunci când schimbă perdelele la geam, având în vedere că ultima oară a căzut ca vaca de pe scaun.
- îmi place pe .... friteuză. Deducem că Leana şi-a luat-o în bot de la Gheorghe, după ce a pus mileul de la mămica, pe LCD-ul la care se uita Gheorghe cum o fura Steaua de la Dinamo. După al doilea 11 metri, Leana a luat un penalty în bot şi friptă fiind, a pus mileul pe friteuză, că şi-aşa era stricată.
- îmi place pe .... ghena de gunoi. Asta o spune Mirela, după ce şi-a luat omorul de la concubin, pe motiv că i-a aruncat la ghenă beutura.
- îmi place pe .... aragaz. Spune Măria, după ce şi-o ars bucile pe flacăra din dreapta, după ce-o pus-o Ion ca să-i demonstreze că dacă nu mesteci în mâncare se arde.
- îmi place pe .... budă. Înţeleg că Paraschiva iubeşte buda, mai ales după ce Vasile a atenţionat-o " Chivă, 'te-n gură, te bat până te caci pe tine", atenţionare venită în urma faptului că tocmai cheltuise banii de pe card, pe idioţenii de genul farduri.
Noa am tot stat şi m-am gândit şi-am ajuns la concluzia că ar fi bine ca noi, bărbaţii, să începem o campanie pe feisbuc cu "îmi place pe....". Încep io primu': "îmi place pe coaie, vara, să-mi ţin doza de bere". Vouă?
Da, e un post misogin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă