sâmbătă, 9 octombrie 2010

Ia neamule belete

Ne facem un prieten nou, Carol Andrei. BTW - e oltean? Un articol foarte frumos, din care pe alocuri nu se înțelege nimic. Cineva s-a jucat cu copy&paste și drag&drop:

Dacă mai punem în balanță că sunt aproximativ 100 de abonamente comercializate până la ora actuală, atunci pentru meciul cu Mobitelco, vor fi puse în vânzare, la sală duminică înainte de partidă. În altă ordine de idei antrenorul Prakuraitis...

Na ho Batore, care ziceai că era prima idee? Lipsiși la ora de matematică și n-ai știut să scazi din capacitatea sălii numărul de bilete vândute sibienilor, clujenilor, numărul de abonamente, locurile rezervate presei, jandarmeriei, handicapaților, televiziunii, copiilor de mingi și lui DP? Sau te-a trădat lecția de știință și tehnică, așa cum rezultă și din:
Noi le-am păstrat biletele cerute” a explicat un oficial de la CSU Sibiu. Biletele la meciul transmis de TVR3.

Deci da. Vă explic și eu, în cuvinte simple: mai sunt bilete, haideți la meci. Suntem petarde, nu prea le avem cu mingea, fanii sunt resemnați sau furioși dar pe Asesoft, Dinamo, Mediaș, Miercurea Ciuc, Craiova, Oradea, Târgul de Floci, oierii gureni îi urâm...dar nu ca pe U. Glumesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă