vineri, 8 octombrie 2010

Curvele politice

Marinela e o matroană cu experienţă. Deşi bătrână se ţine bine încă datorită unui talent ieşit din comun. Cunoaşte legea, deşi o încalcă flagrant, astfel încât la fiecare razie, curvele ei iasă basma curată. Colţul ei de stradă e vânat de restul curvelor din zonă, pentru caşcavalul care iasă seară de seară.
În ultima perioadă, două matroane mai tinerele, Futileasca şi Crinela, au vrut să o scoată pe Marinela din circuit. După o descindere în forţă a celor de la Moravuri, pe colţul de stradă atât de vânat, nu s-a constat decât că fetiţele Marinelei aveau autorizaţie perfect valabilă, iar pentru impozitul neachitat, Marinela ceruse Fiscului o recalculare. Executarea silită a Marinelei nu mai era posibilă în acest caz.
Futileasca a fost avertizată de fosta ei matroană, că turnatul la Moravuri nu e o joacă, că acel mult râvnit colţ de stradă nu se câştigă atât de uşor cu nişte curve grase şi îmbuibate. I-a sugerat discret Futileascăi să aplice un alt plan, prin care să scape de curvele din dreapta străzii şi să le ocupe partea, fiindcă i-ar fi mult mai uşor atunci să cucerească colţul Marinelei. Futileasca a înţeles că nu e chiar aşa simplu să scape de Marinela, că nu e deajuns să fi doar o curvă obraznică aşa că s-a retras discret pe partea ei de stradă, aşteptând o altă ocazie.
Crinela, matroana din dreapta străzii era o curvă leneşă şi complexată. Deşi pe vremuri Marinela îi oferise posibilitatea de a presta şi pe colţul străzii, preferase să se înhaite cu o curvă proastă din partea stângă. Ghinion însă. Curva proastă şi-a rupt gâtul alunecând pe gresia dintr-un spa. După razia din colţul străzii, în loc să se retragă pe partea dreaptă şi să-şi vadă de afacerea proprie, a început să-şi facă ochi dulci cu Motana, matroana parcărilor. Riscul Crinelei e mare. Fetele Motanei sunt pline de sifilis şi gonoree şi n-ar fi exclus ca de pe partea dreaptă a străzii să dispară, pe rând, nişte fete.
Din colţul străzii, Marinela priveşte satisfăcută. A rezolvat o problemă. Acum trebuie să gândească o strategie astfel încât să aibă acces pe ambele părţi ale străzii iar clienţii să fie mulţumiţi. Nu e uşor dar nici greu. Curvele de pe ambele părţi ale străzii au început să fie nemuţumite de matroanele lor. Cine ştie, poate cu alte matroane ar putea cădea la pace şi la împărţit caşcavalul.

2 comentarii:

  1. oricat ati rade, concluzia este din pacate aceeasi si nu o puteti ascunde: tara este in pragul falimentului si asta exclusiv datorita lui Basescu si a sclavilor sai.

    orice alt comentariu, este literatura.....

    RăspundețiȘtergere
  2. maestre, sunt de acord cu tine ca suntem in pragul falimentului. literatura este povestea cu cine e de vina. realitatea e ca toate-s curve!

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă