miercuri, 8 septembrie 2010

Viața e frumoasă

După ultima mea postare pe acest blog mi-a venit ideea să intreb pe cineva din afara ”conspirației” noastre (da, ne dăm mâna într-un anumit fel și da, faza cu conspirația e doar rodul unei minți paranoice) dacă un anumit comportament e demn de un jurnalist. Așa că i-am scris lui Ovidiu Străjan, patronul Sibiu 100%, cu rugămintea să-mi transmită părerea lui, poate sunt eu defect.
După ce i-am scris lui Ovidiu i-am povestit unui prieten și m-am întrebat ce-aș face eu, dacă aș primi un asemenea email. I-aș lua apărarea angajatului meu, bineînțeles. Amicul a fost mai amuzant, a zis că eu n-așa avea un asemenea angajat, în primul rând. Ceea ce e corect. Dar fiecare trebuie să muncească.

Două zile mai târziu, am primit un răspuns decent și diplomat, pe care-l redau în continuare, intercalat între întrebările originale. Menționez că în mailul meu era specificat locul unde va fi postată discuția. 

”As fi interesat sa stiu parerea ta, ca patron, despre angajatul Calin Blaga si pasiunea lui pentru barfe. Ma refer la postul 
la parerile exprimate in comentariile de la acest post si la sondajul de pe acelasi blog.

Daca-mi permiti niste intrebari:
1. ce parere ai despre acest tip de articole pe blog?
OS: Nu imi plac barfele deci nici activitatea pe blog a colegului meu, Calin Blaga.
2. crezi ca domnisoara Dobrota merita ca viata ei privata sa fie comentata?
OS: Persoanele publice ( cum este si Laura Dobrota ) trebuie sa isi asume pozitia si implicit expunerea spre barfe.
3. ce parere ai despre "curajul" angajatului tau de a da doar initialele sefului si nici o poza, in conditiile in care ceilalti barbati pomeniti in articol au "onoarea" de a fi prezentati cu nume si poza?
OS: Sper sa nu mai apar in nicio barfa pe blogul colegului meu.
4. stiai de pasiunile extra-curriculare ale angajatului tau?
OS: Citeam constant Mazemania”

Astăzi, printr-o simplă coincidență, noul sondaj Podul Minciunilor este despre viață. Cum este viața? Frumoasă. Ba chiar un pic mai curată. Nu credeți?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă