marți, 7 septembrie 2010

Schimbări de toamnă la locul de muncă

- avem un nou coleg de serviciu pe care îl train-uim pe rând. Fiecare cu logica şi metoda lui de explicat. Aşa că nu-i de mirare că are privirea aia de "Sper că nu-şi dau ăştia seama cât de în ceaţă sunt". Mie mi-a trebuit vreo lună să pricep tot sistemul, de la el am speranţe mai mari.
- am mobilat camera de alături, care în curând va deveni noul meu birou şi al colegei mele iar ăsta, deocamdată mai utilat şi mai călduros decât celălalt, va fi ocupat de băieţi. Nu e caz de discriminare pe bază de sex, cum s-ar putea crede, că nu ne-a izgonit nimeni, am venit eu cu propunerea ca să-mi pot citi în linişte blogurile :D.
- ne-au tăiat pomul din faţa geamului de la bucătăria firmei. Vorba unui coleg: Ce păcat, era aşa romantic la cafea...Mie îmi plăcea vara că ţinea umbră şi oferea o privelişte plăcută. Dar va trebui să ne mulţumim şi cu un ciot de copac şi obloanele obosite ale casei vecinului, cel puţin până ne luăm jaluzele.
- s-a dus vremea cireşelor aşa că micile atenţii de la colaboratori s-au transformat acum în prune şi zmeură. Asta e, nimica-i bun? :P

În rest, nimic nou, aceleaşi lucrări la conducta de gaz de pe stradă, aceiaşi muncitori suferinzi de nebăgare în seamă şi lipsă de activitate neuronală, aceeaşi pasiune la locul de muncă, şi, ca urmare, acelaşi salariu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă