vineri, 24 septembrie 2010

Săptămâna prostiei

- Robertoasa şi PeDeLeii l-au prostit pe Futilescu ca să-i ajute să treacă Legea Pensiilor. Odată trecută, portocalii le-au dat clanţă roşiaticilor. Roşiaticii ajutaţi de gălbejiţi au scos imaginile pe tarabă. Robertoasa a scos şi ea mailurile. Hoţi sunt toţi. Proşti doar unii.
- Care mai de care s-au dus prin Piaţa Victoriei ca să-l debarce pe mariner. iRealitatea a încercat să prezinte totul la modul catastrofal: "Jandarmeria a folosit forţa împotriva manifestanţilor. Răniti!". Ghinion. Încercând disperaţi să arate boborului cum dictatoru' a făcut victime, îl sună pe unul de la SMURD să zică în direct câte sute de răniţi au fost în ultima oră de manifestaţie. Ăla de la SMURD le zice că cinci: un boschetar căruia i se făcuse rău în parc, de la aurolacul inhalat, doi care au leşinat din cauza căldurii, unul care zicea că a inhalat gaz lacrimogen dar nu prezenta niciun semn şi încă unul care a cerut să i se facă glicemia. După intervenţia telefonică a celui de la SMURD, iRealitatea n-a mai zis nici pâs de vreun rănit! Oare cât de proşti s-au simţit ăia de la iRealitatea?
- Micul Futilescu, rănit în orgoliu că i-a arătat marineru' oglinda, şi s-a văzut cum înfulecă banana lu' Bombonel, a visat noaptea frumos iar a doua zi a anunţat solemn că-l suspendă pe mariner. Idiotu' de crinuleţ, cade ca proasta în plă şi excitat anunţă că şi el. Acum bătrânii hoţomani din partidele lor, se chinuie să le explice ce prostie au anunţat. Dacă nu ştiţi legea, staţi jos prostovanilor.
- Caralii s-au dus la Cotroceni şi au aruncat peste gard chipiurile din dotare. Luni o să primească de la Blaga deciziile de imputare. Prostia costă.
- Un tembel de avocăţel, preşedintele unui partid istoric dispărut, s-a scremut în puţul gândirii să găsească o soluţie, având în vedere că aia cu suspendarea marinerului era barbă. Se screme ce se screme şi îi iasă. Ce-ar fi să declare PeDeLeu' în afara legii? Îi spune cineva că-i prost?
Mâine mă tirez la munte să mai scap de prostiile ăstea. De proştii enumeraţi mai sus oare cine mă scapă?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă