duminică, 19 septembrie 2010

Manipulare ordinară

Este ceea ce face iRealitatea. Din oră în oră, obsesiv, ştirea că actorul Ion Lucian a primit salariu de 1 leu, încearcă să ne sensibilizeze şi să ne revolte.
Da, mă revoltă manipularea făcută de iRealitatea! Ion Lucian, a avut de ales între pensie şi salariul de director al teatrului Excelsior. A ales salariul, foarte bun(cca. 6.000 de ron lunar). După tăierile la bugetari, salariul a ajuns la jumătate, adică 3.000 de ron, care în condiţiile actuale nu-i un salar de lepădat.
Domnul Ion Lucian şi-a luat în avans salariul înainte de a pleca în concediu. Leul care a apărut pe fluturaşul de salariu este diferenţa care mai trebuia să o primească! Nimic anormal, nimic revoltător! O recunoaşte chiar el în interviu!  Ce-ar fi vrut? Încă un salariu? Iar pentru discursul că regretă că nu a plecat din România când trebuia, îi transmit că nici acum nu e târziu. Îi recomand să se gândească însă câţi actori români au mai practicat meseria lor după ce au plecat din ţară.
Până atunci, el şi iRealitatea sunt doar nişte MANIPULATORI ORDINARI!

Un comentariu:

  1. si pe antene si in toata presa a aparut stirea......e una din multele manipulari de care din pacate se folosesc toti din mediul politic (si putere si opozitie, in etape diferite), fara a isi da seama ce rau isi fac...

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă