marți, 28 septembrie 2010

Leii nostri clubberi

Câţiva membri ai Clubului Lions Ludwigsburg, din Germania s-au întâlnit, vineri seara, cu reprezentanţii Clubului Lions Brukenthal. Germanii se aflau într-o călătorie cu familia prin Transilvania şi au dorit o înrevedere cu Lions Brukenthal” 

O știre de larg interes din Tribuna de luni ne informează despre intâlnirea a câțiva lioniști (de ce nu lionezi?) din Germania, care, aflați în vizită pe pășunea noastră, s-au gândit să pape gratis într-o seară. Punem pariu că domnii ăștia au tras o serată prin fiecare oraș transilvan de pe traseu în care există club Lions? Trecând peste importanța deosebită a știrii, căci cetățenii germani prin Sibiu sunt la fel de rari precum un Rolls-Royce roz, putem să ne amuzăm de lionezii băștinași:
 suntem foarte onoraţi şi foarte emoţionaţi că un club Lions de talia celui din Germania, de talia celui din Ludwigsburg, de lângă Stuttgart, a venit la Sibiu.”

Olandezii circulă prin Europa cu rulotele, nemții cu clubul. Și cam care e talia clubului din Ludwigsburg dacă singurul elogiu pe care l-a găsit distinsul vorbitor a fost acela că se află pe lângă Stuttgart? Mai exact la 12 km de Stuttgart, cu o populație de 87.000 de oameni și niște palate drăguțe. Mai lipsea să adauge: totdeauna mi-am dorit să-l văd pe micuțul Trichter, copilul lui Herr Obertainer, faimosul lionez din Ludwigsburg, cu care sunt prieten pe Facebook de atâta timp. Acum pot să mor împăcat.

#3, din Sibiu, de lângă Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă