joi, 16 septembrie 2010

E-ON Gaz sucks

La începutul lunii iulie am găsit în cutia poştală un anunţ de la E-ON Gaz. Mă anunţau că "in data de 01-30 septembrie 2010, orele 08-16" voi fi vizitat de angajaţii lor pentru nuştiuce verificare. În cazul în care nu sunt acasă la data respectivă, să sun la un număr de telefon să mă reprogramez. Finalul anunţului conţinea o ameninţare subtilă de genul " dacă nu faci verificarea tăiem gazu'".
Acum dragii mei, teoretic, între 01 şi 30 septembrie, anul curent, aş putea fi acasă în intervalul orar precizat. Practic, nu-s atât de dobitoc să stau în casă aşteptând Doreii de la voi. Totuşi, între noi e o relaţie comercială, aveţi datele mele, mailul meu, numărul de telefon al meu, nu sărăcea compania voastră să mă fi contactat şi să stabilim de comun accord o zi şi o oră pentru verificarea asta.
Mă rog, azi au apărut Doreii şi-au lăsat alt anunţ. Să-i sun de urgenţă în termen de trei zile lucrătoare ca să mă reprogramez că altfel îmi taie gazul fără alt anunţ prealabil.
Dragii mei Dorei E-ON Gazişti, mie unul nu-mi prea plac ameninţările, cu atât mai puţin din partea unora cu care am o relaţie comercială. Teoretic ar trebui să mă pupaţi şi-n cur, pentru că sunt clientul vostru şi că-mi plătesc prompt facturile voastre. Practic, sufăr că deţineţi un monopol al pieţii că altfel de mult făceam ceva pe scrisorile şi facturile voastre.
Strâng din dinţi şi sun să mă "reprogramez".
update: Poate totuşi răspundeţi la numărul ăla. Deja sun de trei ceasuri şi nu-mi răspunde nimeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă