duminică, 12 septembrie 2010

Cu ocazia

împlinirii frumoasei vârste de @% ani, organizația locală a băgătorilordeseamă, urează tovarășei LaQvarta sincere felicitări, urări de realizare a planului de postări stabilit prin ultimul act adițional la contractul colectiv de muncă precum și spor la treburile casnice(sperăm că în final a reușit să finalizeze ciorba începută ieri dupăamiază).
Din partea lui băgă, tovarășa LaQvarta a primit o penalizare de 10% pe trei luni, care să o ajute în efortul ei de a realiza planul de postări.
Totodată, tovarășa LaQvarta a oferit aseară conducerii blogului o caipirinha, în încercarea disperată de a reduce planul de postări. Conducerea blogului a manifestat interes pentru caipirinha și un total dezinteres pentru reducerea planului. Totuși, având în vedere dimensiunea crizei economice actuale prin care trece țara, conducerea blogului a decis ca pentru viitorul consiliu de administrație din data de 12.09.2011, să aibă în vedere aceste reduceri.
La mulți ani Qvarto!

5 comentarii:

 1. tovarase Baga, permiteti-mi sa-mi exprim multumirile mele pentru aceste frumoase urari precum si deplina recunostinta pentru bunavointa de a-mi prelungi contractul colectiv de munca. rata crescuta a somajului in aceste vremuri de cumpana nu-mi permite sa fac nazuri, asa ca ma aplec cu reverenta in fata deciziei Domniei Tale :)))

  RăspundețiȘtergere
 2. *aaa...vroiam sa zic "contractul individual". ma scuzi, tovarase :D

  RăspundețiȘtergere
 3. La Multi Ani, inca o data! Foarte milostiv tovarasul bagator de seama! :) Ai scapat ieftin cu planul neindeplinit, cred ca a observat ca in ultima vreme ai postat mai des!

  RăspundețiȘtergere
 4. multumesc si eu inca o data! :) daa...marinimia in persoana tovarasul Baga, altul in locul lui m-ar fi zburat de mult :))

  RăspundețiȘtergere
 5. dar fie vorba intre noi, planul de postari tot cum vreau eu ramane :D

  RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă