vineri, 17 septembrie 2010

BlackBerry moca

În general mă simt bine în ţara mea, cu toate anomaliile din sistemul nostru, dar din când în când mi se mai activează şi mie impulsul de a pleca spre alte ţări mai civilizate. Spre exemplu azi.
Săptămâna asta precis n-a fost una din cele mai bune săptămâni ale şefului meu din Germania. A urcat nervos în avionul cu destinaţia Sibiu, pentru că rămăsese fără BlackBerry în drum spre aeroport. Ce poate fi mai rău decât să aterizezi într-o ţară străină fără telefon? Să constaţi că lenjeria ta intimă şi periuţa de dinţi se află în bagajul care tocmai ţi s-a pierdut în aeroport. În sfârşit, bagajul a fost recuperat în ziua următoare, iar azi, după ce a ajuns în Germania, ne-a sunat să ne spună că şi-a găsit telefonul pe capota maşinii sale lăsate într-o parcare de lângă aeroport, nesupravegheată. 3 zile a stat telefonul ăla acolo şi nu s-a atins nimeni de el.
Care ar fi fost şansele ca Băgă să-şi găsească BB-ul pe capota Maybach-ului într-o parcare din România? Mici. Şi mai mici ar fi fost să-şi mai găsească Maybach-ul.

Un comentariu:

  1. banuiesc ca la telefon a spus ceva de genul: "la noooi in jermaniiaaa...." !@#$%&*

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă