sâmbătă, 25 septembrie 2010

Belitu'


Noa' azi e zîua lu' Belitu' şi coa' să-i facem o aroganţă. Nu de alta, da-i băiat bun el aşe, da'n ultimul timp s-o cam tras pe cur şi nu mai dă pe la cucurigu să ne mai hăhăim. Noroc cu messu', că mai dau de el.
Am stat azi să mă gândesc cum l-am cunoscut pe Belitu' şi zău că nu-mi aduc aminte. Da' cred că din prima mi-o plăcut de el şi nici n-are cum să nu-ţi placă unu care atunci când deschide gura(sau blogu') îţi captează atenţia de nu mai apuci să vezi bunăciunile care trec pe lângă tine.
Acu' de ceva timp, o apărut o altă gajică în viaţa lui şi asta-i ocupă mai tot timpul. Ca omul citav, amu se gândeşte să facă provizii de rom şi cola, că ui aşe trec anii şi vine ziua când tră' să toarne în pahare la preteni, cu ocazia ridicării lui la gradul de socru mic.
Belitule, băgătorii îţi doresc toate cele bune, mulţi ani fericiţi, trai bun cu Doamna şi bucurii cu Gajica. La mulţi ani, Belitule!
p.s.: împinje oţâr glaja de rom mai încoace, că am paharu' gol!

Un comentariu:

  1. prekine, saz dea dumnezau sanatate si tie, iti foarte multamesc de urari si sa ne vedem la niste berule cat de curand.

    RăspundețiȘtergere

dacă te ţine, încearcă