sâmbătă, 24 iulie 2010

O sâmbătă liniştită

Trezit de dimineaţă cu "Live it up!" în cap, deci binedispus, băut cafelele, citit ziarele.Îmi propun să am o sâmbătă liniştită, de leneveală, eventual pe seară o mişcare prin bucătărie încercând să fac shaorma de pui(tocmai mi-am cumpărat condimente libaneze speciale pentru shaorma).
Bântui prin casă, trăgând câte o duşcă din sticle. Da, aşa de dimineaţă, ce vreţi? Mi-a fost greu până m-am obişnuit cu gustul, dar acum merge. Nu băi, n-am ajuns boschetar! E doar noua fiţă marca băgă: ceai de mătase de porumb, cozi de cireşe şi ceştiuce au mai băgat prin pliculeţele ălea! Cu gheaţă, merge! Sper doar să nu-mi iasă pe ochi ceva mătase din aia. Eventual o rulez şi-o fumez.
Pe tv nimic interesant, pesticidata, nea Nicu, lui Felix i s-a sculat iar să-l suspende pe mariner, TVA-ul tot 24, admir curul fetii din reclama la Nescafe, de citit parcă n-am chef.....
Îmi aduc aminte că mi-am propus să ascult noul lui album aşa că încep să-l caut pe net. Îl găsesc şi-mi sare în ochi un featuring ciudat. Mă rog, a mai avut el un featuring ciudat cu Sharon den Adel şi a ieşit un succes. Aşa că poate fi mai rău :D unul cu Sophie Ellis Bextor?
Nu bă! Un acoustic de excepţie! "Not giving up on love" merită ascultat pentru o sâmbătă liniştită. Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

dacă te ţine, încearcă